Bozma čestitam na bebicama, zive i zdrave bile 🥰🥰 svu srecu vam zelim ❤️
Tiki saljem puse tebi i Doris 😍🥰😘
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Din don socijalni, ako ti zatreba još kakva info, reci, mama mi je med. sestra kod soc. ginek. pa mogu i saznati ako ne znam
Panda imaš pravo na dva tjedna od aspiracije do bete
Stela evo dolazimo k sebi od neuspjelog feta, ali odmah pozitivnije čim Utrogestan izađe iz organizma. Nadamo se božićnom čudu, ako ne, vjerujemo u još jednog 🐧
Kako si ti? Imaš plan za zdrave kolače za Božić?
Dom Leon, Anči jeste bolje?
Puse svima! 🥰
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Sani88 ja imam pai heterozigot pa svi na to odmahuju rukom, a jedna privat ginekologica mi je rekla da ima hrpu slučajeva samo s tim gdje bi cure imale pobačaje dok im ne bi uvela Andol. Tako da se nadam da je to rješenje tvojih problema ❤️🤞
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Mrvica72, ne znam jeste meni ili maslačku pisali, a pretpostavljam njoj. (Ne mogu u odg. Nego ovako.)
Al gđa. je u Cito i rekla je da joj je on bolji, pa se tu slažete…
Nmg pisat ispod Mrvica72, komentar predugačak 😂Istina, meni nije naplatia ni u jednom postupku embrioglue, jednom nije ni uzv u trudnoći (što je izvan cijene postupka). I sestra mi je dala broj i rekla da zovem bilo kad, ja pošaljem poruku i odg u roku 10 min. Meni je baš baš sve silo tamo na prvu. Osjećala sam se komodnije postavit više pitanja ili tražit da mi ponovi nešto npr, iako je Šparac uglađeniji, nekako sam se osjecala da ispadam glupa kad pitam. I sestre su u njega profesionalne i nemam šta loše rec, al u cita su brbljavije i imaju neki frendli nastup koji opusti i možeš se našalit nešto i odma lakse pitaš bilo sta.
Ja nisam puno proucavala kakve aparate imaju, iako virujem da cito ima odlične, kao i biologa. Čula sam.za sparca da je odličan biolog. Al nisam sama proucavala. Virujem da je to tu li la, da su dobre obe klinike, al meni je cito top i eto 😂
Malo upadam ko padobranac, ali čula sam od jednog ginekologa iz Ri da je kod Šparca "najbolji biolog u Hr".
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Sunny evo mi baš idemo u ponedjeljak u bolnicu na hospitalizaciju jer ulazimo u 36.tjedan 🥰🥰 Ležala sam već 4 dana u bolnici prije mjesec dana kako bi primila injekcije za sazrijevanje pluća bebicama jer mi se cerviks počeo skraćivati, ali izdržali smo i to 🙌🏻 Vjerojatno idemo na vaginalni porod jer su obje bebe glavicom dolje, Jan prvi već skroz u zdjelici u niskom startu 😆 Nemam točan termin za porod, vjerojatno ne idući tjedan već iza blagdana kad prođu godišnji, tako da malo ćemo se dosađivati u bolnici bez posjeta, ali glavno da sve bude okej s bebačima 🤞🏻🤞🏻 Hvala ti što pitaš za nas, ja vas povremeno čitam pa uletim ako je neka tema s kojom imam iskustva 😅 Ima puno novih cura ovdje kojima želim što prije bebice u buši, kao i curama koje su već duže na forumu i čije sam priče detaljno popratila ❤ Kako kaže Delboy u Mućkama, a i meni je to rekao muž prošli Božić: This time next year we'll be millionaires, Rodney! 🍀🍀 😘😘 Tako da vam želim svima od srca da idući Božić u rukama držite svoje najveće blago 🎄🎁🥰
❤❤❤❤❤🪄🎄🎁🌟🥳😘
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Čestitke na super betama, gigantskim, super i malim, nek svima ishod bude sretan 🥳
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Leky odlična beta! ❤️❤️❤️❤️
Zujalice mislim da će te s tim AMH-om uzeti odmah u stimulirani postupak. Kakav ti je FSH?
Evo u potpisu.. nizak s LH inverzijom. Ne znam, bit cu pametnija nakon konzultacija. Stvarno sam uplašena i zbunjena.
Jedino cega sam sw bojala u životu je evo ovoga da necu moc imat dicu, svako pitanje upućeno meni šta čekaš, posveti se obitelji, otkucava ti biološki sat mi je bija nož u srce, gutala sam suze. Onda sam počela oplakivat svaku mengu, vec nakon 2,3 mj neuspijeha sam znalanda cu zavrsit u mpo vodama dala je mene u smokve i moja psiha. Pa sam pocela usporešivaz svoju doc i uspijehe(imanje dice) sa drugima (nesvjesno) i sebi otežala jer sam nabila tempo i kao da sam na utrci. Onda sam stala i rekla ja cu napraviz sve sta je u mojoj moći da se to ostvari pogledala se u ogledalo i tamo sam se vidila u budućnosti kao trudnica, previse radila prekovremeno da si platim ivf pa nek mi neko kaže da se sreća ne može kupit novcem jer ja sam svoju uspila kupit i izmolit, bez dragog Boga ništa. Niko mi nezna za ivf jer neki ljudi bolesnici uživaju sta je tebi loše, nevolim da me se sažaljeva. Samo sam gurala i gurala i izmešu postupaka punila energiju u prirodi i stvarima sta volim da nastavim dalje jer sam se najviše bojala svoje psihe da ne puknem.
Posebno su mi dragi takvi uleti u nečiju privatnost, kao što čekaš.
Kao da se to koga tiče, pa to je tvoja osobna stvar, možda ne možeš, možda ni ne želiš.
Ja sam kad sam bila i mlađa dobila komentar "moraš prvo roditi do 30-te." i što ako ne uspijem, šta onda ako nisam? To je bilo davno, al mi je ostala ta izjava u memoriji.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Mrvica72, ne znam jeste meni ili maslačku pisali, a pretpostavljam njoj. (Ne mogu u odg. Nego ovako.)
Al gđa. je u Cito i rekla je da joj je on bolji, pa se tu slažete…
Nmg pisat ispod Mrvica72, komentar predugačak 😂Istina, meni nije naplatia ni u jednom postupku embrioglue, jednom nije ni uzv u trudnoći (što je izvan cijene postupka). I sestra mi je dala broj i rekla da zovem bilo kad, ja pošaljem poruku i odg u roku 10 min. Meni je baš baš sve silo tamo na prvu. Osjećala sam se komodnije postavit više pitanja ili tražit da mi ponovi nešto npr, iako je Šparac uglađeniji, nekako sam se osjecala da ispadam glupa kad pitam. I sestre su u njega profesionalne i nemam šta loše rec, al u cita su brbljavije i imaju neki frendli nastup koji opusti i možeš se našalit nešto i odma lakse pitaš bilo sta.
Ja nisam puno proucavala kakve aparate imaju, iako virujem da cito ima odlične, kao i biologa. Čula sam.za sparca da je odličan biolog. Al nisam sama proucavala. Virujem da je to tu li la, da su dobre obe klinike, al meni je cito top i eto 😂
Malo upadam ko padobranac, ali čula sam od jednog ginekologa iz Ri da je kod Šparca "najbolji biolog u Hr".
Ma kakvi biolog Romac ti je već godinama poznat dugo je radio na Vuk vrhovec,, em sta radi al kad on doše kod tebe u sobi i sve ti objasni ima stpljenja za sve i odlicne savjete. Šparac je ima najboljeg biologa kad je radija u Cita🤣
Hahaha evo ne znam, tak mi je rekao taj frend ginekolog, pa sam htjela prokomentirat jer je Maslacak isto napisala da imaju odlicnog biologa. A ustvari sam pratila te komentare za Šparca jer mi je on rekao sto ne probamo kod njega, a ja se sjetila da na forumu nekako na malo boljem glasu Cito...
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Bozma, čestitam!! Koji predivan rasplet priče, sjećam se svih razočaranja kad sam tek počela pisati ovdje ❤ sad samo sreća dalje.. 🥰
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Mrvica72 e to je bas dobar osjećaj, moram priznat da nisam to nigdje doživjela, a prošla sam ih dosta. Svi su prvi postupak san snova, a kad skuže da sam težak slučaj, onda im nekako splasne entuzijazam... čestitam ti! Sad ćeš svim znatiželjnicima začepit usta! Nadam se da ću i ja to doživjet hehe
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji