Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    GPgirl
    06. Prosinac 2021. 11:42

Malala ja bi na tvom mjestu promijenila kliniku. Ja sam se maknula uz Ri upravo radi stava dr. Smatram ako misle da ne mogu pomoci neka to kazu izravno. 

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

petra30
    06. Prosinac 2021. 11:54

Draga Malala žao mi je kaj je sve tak ispalo... Prazan folikul i onda jos takav nastup doktorice... Kao da ti nije dosta loših vijesti danas...❤️ Ako imas mogucnosti, probaj negdje drugdje. U ovom svemu  jako je bitno imati povjerenja u svojeg doktora. Nigdje nije idealno, u bolnicama je guzva, malo vremena za svaku od nas ali baš ne mora biti ovako. Drzi mi se, grlim❤️.

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

GPgirl
    06. Prosinac 2021. 11:55

malala

GPgirl

Malala ja bi na tvom mjestu promijenila kliniku. Ja sam se maknula uz Ri upravo radi stava dr. Smatram ako misle da ne mogu pomoci neka to kazu izravno.

Pa baš. Ona je doslovno danas okrivila nas da nije uspjelo zbog našeg negativnog stava??!! Ja pitam kako mogu prirodno ako uz klomifen i stimulaciju nema js, ona kaže "to nije ništa". I u 4 postupka uz aih, nisam došla do js, da je bila biokemijska ili nešto, ali ništa!!!!! I ona smatra da nema problema??? Kako da budem pozitivna??

Kuzim te skroz. Mene dr ubijala jer je svaki put stalno ponavljala “nizak AMH i puno dijagnoza”, a zadnji put je bio skolski embrij🤷‍♀️ Tako da odi ti negdje drugdje. Ako si i ZG ti bar imas veliki izbor :)

Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025

Lindsay
    06. Prosinac 2021. 12:16

Malala da posaljes upit Beti plus? Oni primaju odredjen broj zena preko uputnice dakle, besplatno za tebe, a ostatak na placanje. Nista te ne kosta pitati?
    Ustvari, jesi li ti kod njih sada ????

Anci moja sucut. Cuvaj se.

Lindsay
    06. Prosinac 2021. 12:22

malala

Lindsay

Malalada posaljes upit Beti plus? Oni primaju odredjen broj zena preko uputnice dakle, besplatno za tebe, a ostatak na placanje. Nista te ne kosta pitati?

Ancimoja sucut. Cuvaj se.

Ne. Sad sam na VV. Što se onda plaća?

Krivo sam se izrazila. Odredjen broj zena na uputnicu besplatno, a kada popune tu kvotu onda zene koje nisu upale u tu kvotu placaju. Kvote se popunjavaju pocetkom godine, idealno vrijeme da im se javis je sada.

Rainbow_Hope 🌈
    06. Prosinac 2021. 12:41

malala

Lindsay

malala

Lindsay

Malalada posaljes upit Beti plus? Oni primaju odredjen broj zena preko uputnice dakle, besplatno za tebe, a ostatak na placanje. Nista te ne kosta pitati?

Krivo sam se izrazila. Odredjen broj zena na uputnicu besplatno, a kada popune tu kvotu onda zene koje nisu upale u tu kvotu placaju. Kvote se popunjavaju pocetkom godine, idealno vrijeme da im se javis je sada.

Ok. Hvala. 😘

Tamo plaćaš prve konzultacije i uzv, dalje je onda pokriveno hzzo-om

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

GPgirl
    06. Prosinac 2021. 12:46

malala

Lindsay

i IVF poliklinika radi preko uputnice. Placaju se prve konzultacije.

Podobnik - 1 x ICSI - ❌

MimiDrimi
    06. Prosinac 2021. 12:50

Škvorc - prve konzultacije se plaćaju i prvi pregled - ostalo uputnica i sve preko HZZO-a.
    Ja sam za sada preezadovoljna.
    Sretno.

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    06. Prosinac 2021. 12:51

malala

I dr me ubila sad, tek 4./5. Mj novi postupak. 🤯 I stalno ponavlja kako mi možemo prirodno i da treba imati pozitivan stav. 🤦🤦🤦 Ne događaju ti se stvari u životu zbog stava. Koliki ovdje ima pozitivnih žena pa se opet muče.
    I kako mogu prirodno ako uz klomifen i stimulaciku nema js?? 🤦

Vidjela sam te ja mislim bila si u plavkastoj bluzici malo baca na prozirnu imala si crne hlace i crnu torbu jel tako imas smedu kosu i mislim da ai s muzem bila .... 

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    06. Prosinac 2021. 12:59

Razumijem malala tvoju ljutnju razocaranje i na kraju krajeva gore ides da ispunis svoju zelju.I ja mislim da bi trebala razmisljat o promjeni jer na kraju krajeva ne pase nam uvijek i svima isti doktor Dok Pavan J je izuzetan doktor s izuzetnim kvalifikacijama te izuzetno blagonaklona i pristupacna zena,al ne legne svakom.svw mi moramo imat povjerenja u dokroea kojem idemo i  ako tog nema mislim da je tad jako tesko doc do zeljenog cilja.tako da ti zelim svu srecu ovog svijeta i nadam se da ces donjet dobru odluku na svom putu.

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.