Draga Rainbow moj ginic mi je savjetimovso da preskocim ovaj ciklus,velika je,bas,a nije je bilo prije dva tjedna kad smo se vidjeli..ludilo. On kaze da vidim s Dmitrovickom al da po njemu bolje ne. Pored nje je vodeci folikul koji kako bude rastao priblizavajuci se ovulaciji ce je pritisnuti pa bi trebala puknuti i proci do sljedece menstruacije. Ma sve mi je bilo sumnjivo cim je menga dosla tjedan ranije ovaj mjesec,a uvijek je tocna-znala sam da nesto ne stima… Svakako cu se javiti u ponedjeljak..malo sam potonula nakon pregleda,vozila se sat vremena po gradu i cmoljila..uh bas je tezak ovaj nas put 🥺🥺
sretno svima drage moje,mislim na vas i radujem se s vama iz sjene i kad ne pisem tu ❤️🤗
Grlim jako jako!❤️❤️
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Petra30 hvala ti ❤️
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Draga Rainbow moj ginic mi je savjetimovso da preskocim ovaj ciklus,velika je,bas,a nije je bilo prije dva tjedna kad smo se vidjeli..ludilo. On kaze da vidim s Dmitrovickom al da po njemu bolje ne. Pored nje je vodeci folikul koji kako bude rastao priblizavajuci se ovulaciji ce je pritisnuti pa bi trebala puknuti i proci do sljedece menstruacije. Ma sve mi je bilo sumnjivo cim je menga dosla tjedan ranije ovaj mjesec,a uvijek je tocna-znala sam da nesto ne stima… Svakako cu se javiti u ponedjeljak..malo sam potonula nakon pregleda,vozila se sat vremena po gradu i cmoljila..uh bas je tezak ovaj nas put 🥺🥺
sretno svima drage moje,mislim na vas i radujem se s vama iz sjene i kad ne pisem tu ❤️🤗
Saljem veliki zagrljaj ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anci 💜❤💛Domleon drzim fige za testove i betu!🤭🤞💛
Kod mene je ludnica na poslu pa se bas i ne stignem javljat. 🥺
Lovam vas koja je u kojoj fazi🙈
Hvala macka ljubim 😘😘😘❤❤❤
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Meni je prva osoba koja je rekla da si provjerim feritin dr koja mi je radila kiretažu, ali mislim da je to bitnije u samoj trudnoći jer su nam tada pojačane potrebe za željezom, ja sam ostala trudna unatoč niskom feritinu… Sad sam ga digla s 11 na 30 zadnje kad sam vadila, a željezo u krvi uvijek ok.
Aries 🙁🙁🙁 Što je rekla dr, baš nikako ne možeš u ovom ciklusu jer ne bude ovulacije ili? Ne možeš ni u stimuliranom? Baš mi je jako žao, tko ne prolazi te stresove, ne može razumjeti.
Nika nemoj se brinuti, testići su super, navijam za betu! 🥳 ak se dobro sjećam, ti si moja Zagorka 🥰
Sad sam obavila uzv, endo 10,1, folikul 18,5, tako da bude ovulacija kasnila dan-dva, ali sve je valjda pod kontrolom.
Hej draga, s čim si podigla željezo? Taman obavljam black friday shopping suplemenata haha pa došla vidjet jel tko pisao o nekim super dealovima
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Meni je prva osoba koja je rekla da si provjerim feritin dr koja mi je radila kiretažu, ali mislim da je to bitnije u samoj trudnoći jer su nam tada pojačane potrebe za željezom, ja sam ostala trudna unatoč niskom feritinu… Sad sam ga digla s 11 na 30 zadnje kad sam vadila, a željezo u krvi uvijek ok.
Aries 🙁🙁🙁 Što je rekla dr, baš nikako ne možeš u ovom ciklusu jer ne bude ovulacije ili? Ne možeš ni u stimuliranom? Baš mi je jako žao, tko ne prolazi te stresove, ne može razumjeti.
Nika nemoj se brinuti, testići su super, navijam za betu! 🥳 ak se dobro sjećam, ti si moja Zagorka 🥰
Sad sam obavila uzv, endo 10,1, folikul 18,5, tako da bude ovulacija kasnila dan-dva, ali sve je valjda pod kontrolom.
Hej draga, s čim si podigla željezo? Taman obavljam black friday shopping suplemenata haha pa došla vidjet jel tko pisao o nekim super dealovima
Imas na gym beam super akcije 👌
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Panda https://ibb.co/VwwtMNp evo za vitamin d 🤗
znaci moj je previsok😒
Kolko ti je
135
Kaaaako? Ja ga ne mogu dić preko 50 da se ubijem
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Vidim da se danas pokrenula tema oko feritina i vitamina d. Pa kad smo već na tome, pitala bi ako neko zna zbog čega je toliko važan feritin za mpo? Znači li to nužno i niže željezo? Utječe li na smanjenu plodnost ili u trudnoći? Nova sam u svemu pa mi ništa nije jasno.
Utjece na kvalitetu jajnih stanica, samim tim i na ishod postupka, pa zasto ne popravit ako se vec moze. Ne znaci nizi feritin i nisko zeljezo, jer zeljezo dosta varira od toga sto smo jeli dan dva prije, dok je feritin zaliha zeljeza. Kod mene je uvijek na kks zeljezo u intervalu a feritin bio nizak( to sam provjerila na svoju ruku jer su tu cure pisale o tome, ima i na prvim stranicama napisano), koristila sam raznorazne dodatke zeljeza feritin popravila a zeljezo i dalje u intervalu
Za trudnocu ne znam, nisam istrazivala, ja se jos nisam maknula iz postupaka 😁
Čime si popravila feritin
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Imas na gym beam super akcije 👌
uuuu idem odmah vidjet zasad mislim da cu piknut q10 s one stranice life extension europe sto je netko pisao.. i kurkumin na futura natura (btw jel tko kupovao preko njih?), cisto da podijelim svoje dosadasnje "ulove" ako jos netko trazi..
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Anci ,Sani, sta bi covjek bez vas🤗ma da,kad gledas brzo ce to opet,ako bude sve ok,iza blagdana kad se poslozimo. Ova god mi donjela svakakve situacije,pa,u mom slucaju-mozda bolje da je ispratim 🤦🏻♀️
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji