Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petra30
    26. Studeni 2021. 19:54

Aries85

Draga Rainbow moj ginic mi je savjetimovso da preskocim ovaj ciklus,velika je,bas,a nije je bilo prije dva tjedna kad smo se vidjeli..ludilo. On kaze da vidim s Dmitrovickom al da po njemu bolje ne. Pored nje je vodeci folikul koji kako bude rastao priblizavajuci se ovulaciji ce je pritisnuti pa bi trebala puknuti i proci do sljedece menstruacije. Ma sve mi je bilo sumnjivo cim je menga dosla tjedan ranije ovaj mjesec,a uvijek je tocna-znala sam da nesto ne stima… Svakako cu se javiti u ponedjeljak..malo sam potonula nakon pregleda,vozila se sat vremena po gradu i cmoljila..uh bas je tezak ovaj nas put 🥺🥺
    sretno svima drage moje,mislim na vas i radujem se s vama iz sjene i kad ne pisem tu ❤️🤗

Grlim jako jako!❤️❤️

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Aries85🐏
    26. Studeni 2021. 19:57

Petra30 hvala ti ❤️

👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
    Poliklinika Beta +
    1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.

Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️

Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
    3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
    Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
    Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
    21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏

Anči 💕
    26. Studeni 2021. 19:57

Aries85

Draga Rainbow moj ginic mi je savjetimovso da preskocim ovaj ciklus,velika je,bas,a nije je bilo prije dva tjedna kad smo se vidjeli..ludilo. On kaze da vidim s Dmitrovickom al da po njemu bolje ne. Pored nje je vodeci folikul koji kako bude rastao priblizavajuci se ovulaciji ce je pritisnuti pa bi trebala puknuti i proci do sljedece menstruacije. Ma sve mi je bilo sumnjivo cim je menga dosla tjedan ranije ovaj mjesec,a uvijek je tocna-znala sam da nesto ne stima… Svakako cu se javiti u ponedjeljak..malo sam potonula nakon pregleda,vozila se sat vremena po gradu i cmoljila..uh bas je tezak ovaj nas put 🥺🥺
    sretno svima drage moje,mislim na vas i radujem se s vama iz sjene i kad ne pisem tu ❤️🤗

Saljem veliki zagrljaj ❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    26. Studeni 2021. 20:02

Joka95

Anci 💜❤💛Domleon drzim fige za testove i betu!🤭🤞💛
    Kod mene je ludnica na poslu pa se bas i ne stignem javljat. 🥺
    Lovam vas koja je u kojoj fazi🙈

Hvala macka ljubim 😘😘😘❤❤❤

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

iris_iris
    26. Studeni 2021. 20:23

Rainbow_Hope

Meni je prva osoba koja je rekla da si provjerim feritin dr koja mi je radila kiretažu, ali mislim da je to bitnije u samoj trudnoći jer su nam tada pojačane potrebe za željezom, ja sam ostala trudna unatoč niskom feritinu… Sad sam ga digla s 11 na 30 zadnje kad sam vadila, a željezo u krvi uvijek ok.
    Aries 🙁🙁🙁 Što je rekla dr, baš nikako ne možeš u ovom ciklusu jer ne bude ovulacije ili? Ne možeš ni u stimuliranom? Baš mi je jako žao, tko ne prolazi te stresove, ne može razumjeti.
    Nika nemoj se brinuti, testići su super, navijam za betu! 🥳 ak se dobro sjećam, ti si moja Zagorka 🥰
    Sad sam obavila uzv, endo 10,1, folikul 18,5, tako da bude ovulacija kasnila dan-dva, ali sve je valjda pod kontrolom.

Hej draga, s čim si podigla željezo? Taman obavljam black friday shopping suplemenata haha pa došla vidjet jel tko pisao o nekim super dealovima 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Anči 💕
    26. Studeni 2021. 20:24

iris_iris

Rainbow_Hope

Meni je prva osoba koja je rekla da si provjerim feritin dr koja mi je radila kiretažu, ali mislim da je to bitnije u samoj trudnoći jer su nam tada pojačane potrebe za željezom, ja sam ostala trudna unatoč niskom feritinu… Sad sam ga digla s 11 na 30 zadnje kad sam vadila, a željezo u krvi uvijek ok.
    Aries 🙁🙁🙁 Što je rekla dr, baš nikako ne možeš u ovom ciklusu jer ne bude ovulacije ili? Ne možeš ni u stimuliranom? Baš mi je jako žao, tko ne prolazi te stresove, ne može razumjeti.
    Nika nemoj se brinuti, testići su super, navijam za betu! 🥳 ak se dobro sjećam, ti si moja Zagorka 🥰
    Sad sam obavila uzv, endo 10,1, folikul 18,5, tako da bude ovulacija kasnila dan-dva, ali sve je valjda pod kontrolom.

Hej draga, s čim si podigla željezo? Taman obavljam black friday shopping suplemenata haha pa došla vidjet jel tko pisao o nekim super dealovima

Imas na gym beam super akcije 👌

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

iris_iris
    26. Studeni 2021. 20:25

GPgirl

Anči 💕

GPgirl

Mariaa94

Panda https://ibb.co/VwwtMNp evo za vitamin d 🤗

znaci moj je previsok😒

Kolko ti je

135

Kaaaako? Ja ga ne mogu dić preko 50 da se ubijem  

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

iris_iris
    26. Studeni 2021. 20:28

Sani88

Sani88

Panda.

Vidim da se danas pokrenula tema oko feritina i vitamina d. Pa kad smo već na tome, pitala bi ako neko zna zbog čega je toliko važan feritin za mpo? Znači li to nužno i niže željezo? Utječe li na smanjenu plodnost ili u trudnoći? Nova sam u svemu pa mi ništa nije jasno.

Utjece na kvalitetu jajnih stanica, samim tim i na ishod postupka, pa zasto ne popravit ako se vec moze. Ne znaci nizi feritin i nisko zeljezo, jer zeljezo dosta varira od toga sto smo jeli dan dva prije, dok je feritin zaliha zeljeza. Kod mene je uvijek na kks zeljezo u intervalu a feritin bio nizak( to sam provjerila na svoju ruku jer su tu cure pisale o tome, ima i na prvim stranicama napisano), koristila sam raznorazne dodatke zeljeza feritin popravila a zeljezo i dalje u intervalu

Za trudnocu ne znam, nisam istrazivala, ja se jos nisam maknula iz postupaka 😁

Čime si popravila feritin 

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

iris_iris
    26. Studeni 2021. 20:31

Anči 💕

iris_iris

Rainbow_Hope

Imas na gym beam super akcije 👌

uuuu idem odmah vidjet  zasad mislim da cu piknut q10 s one stranice life extension europe sto je netko pisao.. i kurkumin na futura natura (btw jel tko kupovao preko njih?), cisto da podijelim svoje dosadasnje "ulove" ako jos netko trazi.. 

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

Aries85🐏
    26. Studeni 2021. 20:52

Anci ,Sani, sta bi covjek bez vas🤗ma da,kad gledas brzo ce to opet,ako bude sve ok,iza blagdana kad se poslozimo. Ova god mi donjela svakakve situacije,pa,u mom slucaju-mozda bolje da je ispratim 🤦🏻‍♀️ 

👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
    Poliklinika Beta +
    1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.

Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️

Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
    3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
    Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
    Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
    21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.