Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    25. Studeni 2021. 22:43

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Rainbow_Hope

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Rainbow_Hope

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Rainbow_Hope

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Rainbow_Hope

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Rainbow_Hope

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Rainbow_Hope

Anemona drago mi je da si to obavila i da je sve ok prošlo, već sam se zabrinula kako se ništa nisi javljala 😘
    Betty sve bude to dobro, rano je još za srčeko 🤞
    Monkica Mislim da je to ok beta, bitno da se podupla 🥳

Rainbow kako si ?

Evo, iščekujem uzv sutra popodne da vidim kakvo je stanje, na lh trakicama se počela nazirati druga crta pa mislim da ovulacija jednostavno kasni ovaj mjesec, kako je ciklus neposredno nakon stimulacije 🤷 Naravno, jučer saznam da je frendica trudna treći put u četiri godine, i koliko god da mi je drago, s druge strane me frustrira 🙈 Pokušavam biti pozitivna i jedva čekam da mi vrate mog 🐧 ❤️🍀
    Kako si ti? Još uvijek si pri stavu da čekaš betu ili ćeš piškiti?

Ma sve nam se poremeti od tih hormona.Znam kako ti je ja isto kad cujem oko sebe svaka trudna rastuzi me moja situacija.Mislim da nista ni ovaj put ni od bete ni od testa draga Rainbow 😔😔😔😔😪

A zašto to misliš? Pa još je rano! Meni je isto moj ginekolog u prošloj trudnoći rekao da implantacija varira, nije to baš tako po danu kak oni napišu…

Kak mislis rano ? Danas je 10dnt dvodnevnih.Kad bi po tebi se mogao raditi test ?

Mislis da jos nebi trebala otpisat kao propali pokusaj mojih bebica ?😔

Tako je! A test bih ja radila za dva dana ako želiš biti sigurna, mene su uvjeravali u klinici 10dnt trodnevnih da to još uvijek može biti lažno negativan test 🤷

Ima logike da.Znaci danas bi bio vj negativan test po pvom sto ti kazes jel tako ?

Ne mora biti da bi bio negativan, ali da je negativan, to ne bi još značilo da je propao pokušaj…

Rainboe bas si me smirila puno puno puno ti hvala od srca ❤❤❤❤❤❤❤❤😘😘😘😘😘😘😘znaci imam jos ziher dva dana nade

Pa naravno ❤️ A zašto si ti uopće zaključila da nemaš?

Test je danas u pone bio negativan

U podne nije prvi urin bio

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    25. Studeni 2021. 22:50

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Rainbow_Hope

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Rainbow_Hope

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Rainbow_Hope

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Rainbow_Hope

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Rainbow_Hope

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Rainbow_Hope

Anemona drago mi je da si to obavila i da je sve ok prošlo, već sam se zabrinula kako se ništa nisi javljala 😘
    Betty sve bude to dobro, rano je još za srčeko 🤞
    Monkica Mislim da je to ok beta, bitno da se podupla 🥳

Rainbow kako si ?

Evo, iščekujem uzv sutra popodne da vidim kakvo je stanje, na lh trakicama se počela nazirati druga crta pa mislim da ovulacija jednostavno kasni ovaj mjesec, kako je ciklus neposredno nakon stimulacije 🤷 Naravno, jučer saznam da je frendica trudna treći put u četiri godine, i koliko god da mi je drago, s druge strane me frustrira 🙈 Pokušavam biti pozitivna i jedva čekam da mi vrate mog 🐧 ❤️🍀
    Kako si ti? Još uvijek si pri stavu da čekaš betu ili ćeš piškiti?

Ma sve nam se poremeti od tih hormona.Znam kako ti je ja isto kad cujem oko sebe svaka trudna rastuzi me moja situacija.Mislim da nista ni ovaj put ni od bete ni od testa draga Rainbow 😔😔😔😔😪

A zašto to misliš? Pa još je rano! Meni je isto moj ginekolog u prošloj trudnoći rekao da implantacija varira, nije to baš tako po danu kak oni napišu…

Kak mislis rano ? Danas je 10dnt dvodnevnih.Kad bi po tebi se mogao raditi test ?

Mislis da jos nebi trebala otpisat kao propali pokusaj mojih bebica ?😔

Tako je! A test bih ja radila za dva dana ako želiš biti sigurna, mene su uvjeravali u klinici 10dnt trodnevnih da to još uvijek može biti lažno negativan test 🤷

Ima logike da.Znaci danas bi bio vj negativan test po pvom sto ti kazes jel tako ?

Ne mora biti da bi bio negativan, ali da je negativan, to ne bi još značilo da je propao pokušaj…

Rainboe bas si me smirila puno puno puno ti hvala od srca ❤❤❤❤❤❤❤❤😘😘😘😘😘😘😘znaci imam jos ziher dva dana nade

Pa naravno ❤️ A zašto si ti uopće zaključila da nemaš?

Test je danas u pone bio negativan

U podne nije prvi urin bio

Clear blue 6 dana prije ocekivane menst.test 😒😔

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

Anči 💕
    25. Studeni 2021. 23:05

Domleon najbolje si uzmi iz mullera, a i imas i u ljekarni neke jako osjetljive, mislim da kostaju oko 70 kn i da se zovu gravignost ultra..

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

⭐ Miss_Ivy ⭐
    25. Studeni 2021. 23:28

Čupica

Rainbow_Hope

Čupica

Betty

Čupica

Ja veceras imam štopericu i punkciju u subotu. Mislim da nece biti neki odgovor na terapiju, vidjet cemo.

Zašto misliš?ideš u bolnicu po inekciju ili ti ju ima tko dati doma?pitam,jer me zanimalo uvijek kako to cure riješavaju,ja sam tad bila zamolila susjedu,ali danas ne bi da moram ponovno to proći…sve manje i manje pričam o tome..

Sama si dajem sve injekcije doma. Zato jer sam u prethodnom postupku imala 6 jajnih stanica a sada imam 3 folikula, a najveci je 15mm. Bojim se da ce biti prazni ili nezrele jajne stanice.

Gdje si u postupku? Zašto već danas onda štoperica?

U Petrovoj, nisam sigurna ali doktorica je na UZV rekla da nije zadovoljna endometrijem koji je 12mm i poslala me na vađenje krvi. Kada sam se vratila preuzela sam štopericu. Čak se ne moram niti testirati za punkciju. Sve mi je nesto naopako ovaj put. Ako se ista oplodi islo bi se na zamrzavanje a ja bi trebala prije feta obaviti histeroskopiju.

Nije zadovoljna endometrijem od 12 mm!! Ne znam sta da kazem na ovo! Ja bih palila vatromet s takvim endometrijem! Ne kužim.... 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Anči 💕
    25. Studeni 2021. 23:34

Miss_Ivy ja znam da su Osijeku cure znale pričat da im ne zele radit transfer kad endo pređe 12 mm jer je onda predebel nego rade transfer na 8 ili 10 mm sad nisam sigurna...🤷🏽‍♀️
    A moj doktor je reko da je moj 12 i nesto, školski, savrsen, kakav treba bit....

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

⭐ Miss_Ivy ⭐
    25. Studeni 2021. 23:42

Ma tko ce ga vise znati... 😀 Ali bas me to smeta.. Mislim i sama sam takva, ali izađemo s pregleda i nista ne znamo.. Bilo bi lijepo da nam bar u 2 recenice objasne kako i zasto, mislim da to ne oduzima puno vremena.. 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

nika0302
    26. Studeni 2021. 04:45

DomLeon ima jos nade,kako ne...jako rano si testirala ko i ja ali najbolje prvi jutarnji urin 🥰 držim 🤞🤞 da se za dan dva pokaže plus 🥰

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

Anči 💕
    26. Studeni 2021. 07:05

Dobro jutro i sretno
    Leky 26.11 transfer

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

petra30
    26. Studeni 2021. 07:12

Jutro🙃…
    Kad smo kod endometrija, ni s mojim doktorica nije bila zadovoljna, a bio je (sad vidim na otpusnom) 10.2mm na zadnjem ultrazvuku. I rekla je da vjerojatno idemo na freez all... S tim da je ona komentirala da je poceo "bijeliti" . Ni onda,a ni do dan danas mi nije jasno kaj to znaci...  Tad sam zakljucila da je  prezadebljan, sad vidim da nije to. 10.2mm nije prezadebljano🤷. Pitala sam "Google"jel zna odgovor, nema pojma🙈😂...

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    26. Studeni 2021. 07:23

Jutro cure.ako sam imala 15.11 fet k2 dana starih emb kad bi trebalo onda napravit prvi kucni test ?

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.