Panda, Roxy, Bejbe hvala vam cure 😚🤗🥰❤️
Panda žao mi je što imaš takvog ginića doduše moj nije nešto ali je sestra top ona mi max izlazi u susret i da mi sve što trebam, i više od toga, bez pogovora što mi puno znači jer ne znam baš da bi mi dr opće toliko bila susretljiva 😁
Bejbe2018 u kojoj si ti fazi? Kako je štitnjača?
Roxy uskoro ti krećeš 😁 ako sve bude ok pratimo se samo meni vještica dođe krajem mj 😁❤️
Kacusha neka nama dr. G donese sreću kao što je Ribić donio 😁🤗🥰❤️❤️❤️❤️🙏🤞 zab sam koliko je 💶 uzv?
Sad ne placam jer je u stimulaciji inace mislim 500kn 🤑
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Kacusha ako sam te zaboravila, sretno!!! 🤞😘
Hvala draga i tebi 😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Cure samo da vam javim moj šok, ponovo sam trudna😱😱😱, imam vec 10 dana pluseve na testu, znam ja da nije to to i da je puno koraka ispred mene. Malo je reci da sam van sebe, nisam ni svjesna ustvari. Ovome se ni u najluđim snovima nisam nadala. Od jednog odnosa koji nije bio do kraja😑, jer se kao pazimo, beba nam je jos mala. Nakon 10 godina pokusavanja, induciranog pobacaja, spontanih, biokemijskih, 2 neuspjesna mpo ciklusa da mi se ovako život okrene….
Uglavnom pozdrav svima, sretno svima, ove starosjedioci forumasice ce me se sigurno sjetiti😘
Čestitam i budi sretna, bolje ovako nego da opet pokušavaš godinama kad bi se zaželjela za drugo. Ja se nebi ni pazila
Stela Mini anomaly u Podobniku kosta 900 kn (na kes). Normalni uzv u poliklinici ivf je 350 kn (neovisno o nacinu placanja).
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Magnolija, Leptirek super vijesti!
Pandice uskoro si nam pupo 🐼🐼 Koliko vraćate?
Sani bitno da je sve okej, sigurno si uzbuđena jer uskoro krećete 🤗
Stela samo ti fino sve provjeri i u 🔝 formi u postupak!
Kachusa mi smo isto krenuli s malo antralaca, na prvom UZV 5, ali sve se još to stigne promijeniti, a kako nam je ribic pokazala, nema tu nikakvih pravila, i s malo može biti izvrstan rezultat ❤️
Tikvice drži se, nek prođe što brže i što bezbolnije 😘
----
ja nemam ništa za prijaviti, cice bole još od stimulacije, inače se osjećam super, danas mi je prvi malo laganiji dan što se posla tiče, mislim da će uskoro krenuti ono ludilo iščekivanja 🙈
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Kacusha Ja sam ciklus prije (kad je bio kontrolni uzv) imala + 18 antralaca 😱 Krenemo u stimulaciju (Elonva i Menopur) i meni samo 5 folikula. Svi punktirani i oplodeni medutim jedan odustao 2. dan, dva ok, a dva fuuuuul fragmentirana i losa (biologica bas bila onak u soku). I vratimo ta dva ok i evo ih. A jos dr. G. i ja doslovno skoro otpisali ciklus i kom nikad vise Elonva i sl. 😂😂😂
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Rainbow Hope iskreno ovaj put sam sklonija vratiti 1, ali još nisam konačno odlučila što mi je bolje. 😅
Kad jednom ne uspije, onda drugi put uvijek sve drukčije radim. 😂 Kad je tvoja beta?
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Iman sretno i neka se lijepo primi 🍀
AnnaVi Ja sam bila kod Lučingera, ekipa je stvarno super, doktor je odličan. I uvijek nađe vremena za odgovoriti na poruku. Aspiracija nije bila strašna, ali j a nisam baš mjerodavna po tom pitanju jel nisam nikad imala više od tri folikula. Samo hrabro i bez straha.
Medenko sretno sutra i javi kako je prošao uzv. A šta se prenatalnog tiče razumijem strah i nervozu, ali vjeruj da će biti dobro i biti će.
Annboleyn Hvala puno!! Sutra ponavljam betu i nadam se dobrom rezultatu. Ma tako me trbuh boli da imam osjećaj da ću svaki tren dobiti menstruaciju. Ali, nadam se da je to normalno.
Tikvica I ja sam imala prošle godine medikamentozni. Nisam bila u bolnici nego sam sve doma odradila. A ja sam se pripremila sa tabletama da lakše podnesem. Čak sam i kasnije očekivala obilnije krvarenje, ali nije ga bilo. Najviše je bilo kad je sve izašlo van. Želim ti da čim bezbolnije prođe.
Rainbow_Hope i Petra 30 Hvala vam. Čitam polako i pokušavam vas sve poloviti, tko je gdje i u kojoj fazi 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji