Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kacusha
    06. Lipanj 2022. 10:14

Iman ja bih na tvom mjestu ostala, ja uvijek uzmem jos koji dan. 👍
    Stelic veceras krece paljba 😁💉🩸
    Maki drzim fige da je to 🌈
    Garawa mozda je jos rano ako su 2dnevni?🍀
    Tina maza mala 💕🥰
    Cure sretno na uzvima ❣️
    Jb mi se onda pratimo ja danas pocinjem sa stimulacijom. Koja je tvoja? Sretno nam 💪🦁

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Iman
    06. Lipanj 2022. 10:37

Stela, Sunny uredski je posao, nisam u labu, ali imam dodira indirektno (tankovi s kemikalijama) u krugu, itd.. budem onda ostala do petka doma, a budem i radila... hvala curke ❤❤ 
    Makiiii neka tamni samo, stoperica je izasla?? 😘😘❤
    Garawa i ja drzim 🤞🤞🤞 da je prerano 🌸❤🙏
    Kacusha hvala ti, budem radila od doma, ti i j_b se pratite, sretno s pikanjem curke ❤❤🍀
    Divna preeee preslatka je bebica spavalica 😍😍 vjerujem da si sretna, nadam se da i mi budemo to dozivjele uskoro 🙏🙏🙏🍀

👩 31 godina - sve ok
    🧔30 godina - azoospermia
    10/21 - aspiracija
    20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
    8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
    ❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
    ❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
    UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
    Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
    Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
    01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙

⭐ Miss_Ivy ⭐
    06. Lipanj 2022. 10:37

Divna 🎀  🔜🐣

Mi smo zavrsili s pregledom, sve je hvala Bogu dobro, uredne mjere, protoci, kilaza 840 gr, cerviks se nije skratio dalje. Sretna sam bas 😊. Naredni UZV 29.06. Evo slike spavalice 🥰
    https://ibb.co/JFWrGc2
    .
    Sretno svima ❤❤❤

Baš ti je prekrasna ta tvoja bebica 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Razumna
    06. Lipanj 2022. 11:03

ribic

RazumnaJa sam pila ibrufuene pod stimulacijom jer me bolilo od menge. I evo blizanci iz tog pokusaja 😀

ribic

Curke sretno danas! Meni je uzv tek predvecer tak da se kasnije javim. Opet naravno nervoza pred uzv.

Čim počnem piti ibrufuene zaustavljaju mi krvarenje a mislim da je za dobar transfer bitna dobra oljustena maternica 🤔 to sam si ja umislila, ma izmišljam gluposti a ja kad smislim glupost držim se toga ko pijan plota...
    Sto se tiče uvz, potpuno te razumijem ja bi si prije uzv nabila toliko tlak da bi mi bio 180 i onda je dr samo o tome drobila... Ali bit će se dobro 🤞💚🙏 i normalno je da strepis. 
    Divna beba je baš lijepa. Prava ljepotica 😍 savršeno lice ima 🥰
    Ja sam zvala dr. Sutra idem na uzv, lovimo odmah ovaj vlak koji nas vozi u nove pobjede ću ću 🚂. 
    Jako sam nervozna i nesretna što se sutra vraćam na posao, bas mi se nešto ne idem, lijepo mi je doma gdje ne učim nikoga ništa i gdje nisam odgovorna za druge... Ali dobro trebam izdržati samo 10 dana pa ću opet na bolovanje ako Bog da.... 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Rainbow_Hope 🌈
    06. Lipanj 2022. 11:13

MakiST nemam iskustva s boosterom, ali mislim da je sad vani i držim fige za tamniji test sutra 🤞
    Inna super da se hematom smanjuje i da je bebica napredna ❤️
    Stela ne, samo test, iskreno da ti kažem, to mi je i bolje nego da još u  te nule gledam i hodam po vađenjima krvi, a svaki test će pokazati + 14. dan. Ja se osjećam odlično, da odmah odgovorim i Iman, u 9 h sam bila na transferu, u 10 h sam već držala nastavu; za vikend bila na Plitvicama, nismo išli u nacionalni park i nisam baš pretjerivala s hodanjem, ali sam bila aktivna. Rekle su mi sestre u klinici da im se jako povećao postotak implantacije otkad su uveli dizanje isti tren nakon transfera, a i ja sam čitala članak da je čak 30 % viša implantacija bez ležanja. Ja normalno radim jer nije fizički zahtjevno i većinu dana mogu raditi od doma. Tako da bih ti ja savjetovala da ostaneš doma isključivo zbog kemikalija, ali da ne zalegneš, lagana šetnjica je okej.  Samo ne dizati teško. I navijam jako za tebe 🤩
    Sunny hvala na listi, tako nas lijepo usustavljuješ 🤩🤩🤩
    Tina, Ribic, Divna, Leky čekamo izvještaje s druženja s bebicama, sretno!!! 💛 Mogu si misliti da je nervoza...
    Linda  nadam se da će se mučnine smiriti
    Tikvica jako mi je žao da sad još to moraš prolaziti, evo, meni nažalost polusestrična prije dva tjedna prošla medikamentozni i nije bilo strašno pa da te bar malo utješim, lavice naša ❤️❤️❤️
    Panda javi se sutra, jesi uzbuđena?
    Razumna, Surfinija držite se...
    Garawa ja bih dvodnevnima još sutra dala šansu, još je malo rano, ali slažem se da nema smisla čekati 14dn2dt, 12dn2dt je potpuno okej 🤞🤞🤞
    j_b sretno s pikanjem! 🤞
    Divna koja slatkoća ❤️❤️❤️
    annboleyn javi kako je danas prošlo!
    -----
    Nama su jutros javili da su se preostala dva zametka razvila u predivne blastice, dobili su najbolje ocjene 🐧🐧💛💛 Ipak su suplementi odradili svoje i presretni smo, sad je čekanje odmah lakše 

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Divna 🎀
    06. Lipanj 2022. 11:31

Hvala vam curke MakiSt, Iman, Miss_Ivy, Razumna, Rainbow_Hope 😘🤗❤
    .
    Iman, ja sam mirovala 1 sat nakon transfera ( praksa klinike), a odmarala kuci 4,5 dana. Prvi dan nisam nista radila, lezala, gledala TV. Ostale dane, lagano, bez usisavanja, savijanja i podizanja teskog.  Znam da nema pravila, ali nekako sam se osjecala mirnijom kada sam znala da nicim ne ugrozavam ja licno. Ucinila sam sto je do mene. Sad su velike vrucine, sparno je, ja bih na tvom mjestu malo odmorila, posao nece nigdje pobjeci 😘
    Rainbow_Hope,  bravo za smrzlice, mozes biti opustenija, ali oni ce svakako ostati za za sljedecu bebicu 😘

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

dreamer ❤
    06. Lipanj 2022. 11:49

Evo cure da se javim. Bila dns na uzvu i FET bi trebao biti u petak. Čekam još da me nazovu sa detaljima 🤞🙈 Koliko bi trebao biti endometrij za fet? 🥰

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0

💜Medenko
    06. Lipanj 2022. 11:50

Sunny_🐣

Cure sretno🍀🍀🍀🍀🥰🥰🥰🥰
    _
    PON, 6.06.Surfinija 1.BETA
    Tina0409 7tt 1.UZV
    Ribic12tt blizanci UZV mini anomaly
    Divna25ttcurica UZV
    Leky30tt curica UZV
    _
    UTO, 7.06.
    ništa
    _
    SRI, 8.06.Imantransfer
    Leptirek1. UZV
    Nanaj12tt UZV mini anomaly
    DOMLeon 25tt curica UZV
    _
    ČET, 9.06.MakiST 1.BETA
    _
    PET, 10.06.Medenko9tt UZV
    Miss_Ivy30tt dečkić UZV

Sretno svim curama✨💜🍀neka sve bude kako treba i još bolje od toga❣️
    Svim drugim borilicama,čekalicama puno sreće,strpljenja i hrabrosti vjerujem da sve dođe na svoje kad je pravo vrijeme za to i da postoji veliki plan za svaku od nas 🙏🏽samo je put do tamo često izazovan a mi ljudi nestrpljivi🙈..
    Puno 😘 svima🙋🏽‍♀️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

Iman
    06. Lipanj 2022. 11:54

Rainbow 🎉🎉🎉🎉 za smrzlice 🔝🔝 jako mi je drago i hvala za podrsku i tebi i svim ostalim curkama ❤❤ predivno je imati vas, iako virtualno.. Onda u srijedu odmaram.. a do kraja tjedna budem radila od doma, da ne razmisljam previse, jer do bete je dugo...
    Plus, mislim da ce mi opet uvesti clexane i depo prog. tako da je lakse prvih para dana malo da se naviknem na sve..
    Divna hvala ti.. ❤❤❤ da praksa i moje klinike je da se ostane lezati, ali pola sata, i onda sve normalno.. oni uopce i ne preporucuju nikakav odmor.. 

👩 31 godina - sve ok
    🧔30 godina - azoospermia
    10/21 - aspiracija
    20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
    8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
    ❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
    ❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
    UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
    Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
    Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
    01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙

• Linda86
    06. Lipanj 2022. 12:10

Rainbow_Hope 🌈

MakiSTnemam iskustva s boosterom, ali mislim da je sad vani i držim fige za tamniji test sutra 🤞
    Inna super da se hematom smanjuje i da je bebica napredna ❤️
    Stela ne, samo test, iskreno da ti kažem, to mi je i bolje nego da još u te nule gledam i hodam po vađenjima krvi, a svaki test će pokazati + 14. dan. Ja se osjećam odlično, da odmah odgovorim i Iman, u 9 h sam bila na transferu, u 10 h sam već držala nastavu; za vikend bila na Plitvicama, nismo išli u nacionalni park i nisam baš pretjerivala s hodanjem, ali sam bila aktivna. Rekle su mi sestre u klinici da im se jako povećao postotak implantacije otkad su uveli dizanje isti tren nakon transfera, a i ja sam čitala članak da je čak 30 % viša implantacija bez ležanja. Ja normalno radim jer nije fizički zahtjevno i većinu dana mogu raditi od doma.Tako da bih ti ja savjetovala da ostaneš doma isključivo zbog kemikalija, ali da ne zalegneš, lagana šetnjica je okej. Samo ne dizati teško. I navijam jako za tebe 🤩

Tocno to sam i ja citala i kako u svijetu vise ne preporucuju mirovanje nakon transfera sto ima smisla jer umjereno kretanje poboljsava cirkulaciju... Uglavnom, meni su u oba transfera rekli mirovanje. Prvi put bila na GO pa prvih 5 dana nisam radila, ali zato sam u iducih 12 dana imala 6 dezurstava 🤣 ali oba puta sam normalno obavljala lagane poslove po kuci, kuhala, setala psa... Nego, ovaj spontani uspjeh sam u prva dva dana implantacije prosetala sigurno 30 km i nosala 10 kg ruksak barem 5 h na ledima 🤣 toliko o tome. Mislim da treba gledati kako se osjecamo, ali ne bas zaleci nego umjereno setnja i aktivnosti, a posao kako tko u ovisnosti o tezini i opterecenjima i radnoj okolini... 

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.