Flowerson ja san prosli mjesec krenula u prvi postupak, imala sam 40+ folikula… od svega, najgori mi je bio internet i sav strah koji mi je moje citanje priustio. Ali sam onda porazgovarala s dr i smirio me. Uglavnom, Dobila sam 3 injekcije Decapeptyla umjesto stoperice, odgođen je ET i aad smo isli u FET te sam poslje aspiracije pila Dostinex 6 dana 1 tbl.dnevno, iskreno neznam cemu sluzi, ali smatram da mi je to troje dobro cinilo. Pila sam tekucine, iso sport i mozda mirovala par dana, ali od svega sto sam procitala i cega sam se bojala nije se dogodilo nista i u roku nekoliko dana sam bila kao nova. Isto zelim i vama ❤
Melem za uši ☺️
Hvala vam svima, mislim da ću večeras konačno moć spavat, odmah je i bol manja ❤️
Tebi ce više kao i meni odgovarat smrzavanje na 3.dan jel moji budu odlični prva tri dana i ona kraju polude. Tako da su rekli kao sljedeći out cemo sve smrzavat na 3.dan i ovo sta mi je sad uspijelo je trodnevno a ove blaste nista. Pij inofolik za kvalitetu jajnih stanica
Vidjet ćemo, pijem fertilup i amh mi se dosta poboljšao u zadnjih godinu dana, nekako vjerujem da je od toga i automatski da je bolja kvaliteta js. Nemam pojma kakav je sad plan za zamrzavanje, vidjet ćemo što kažu ☺️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Nanaj, ribic čestitam!!!! Posebno mi je drago za moju AMH sister ❤️❤️❤️ Kad uloviš vremena, napiši s kojom terapijom ste išli 🤗
Flowerson sad puno tekućine i odmor 😘 pretpostavljam da idete na freeze all
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Ribic juhuuuuuuuuuuuuodlicno duplanje cestitam 🤩💓
Nanajsuper su ti testovi i crtice.
Ena Ena u poslednje vrijeme sam cula dosta pohvala za Solun, ali i to da uglavnom rade sa donatorskim j. celijama. Jesi i ti radila sa donatorskim i kolika je cijena okvirno da li ukljucije lijekove?
Kazem jos istrazujemo pa cemo vidjeti ipak smo iscrpljani i fizicki i psihicki a i poporilicno finansijski. Na zalost sve treba uklopiti.
Ja sam ti imala 2 stimulacije i 1 transfer. Ovde sam dobila ukupno 7 blastocista. Okvirno nas je to sve ispalo oko 7-8.000 eura. Stim da sam stimulaciji kupovala u Srbiji jer je puno jeftinije nego kod nas. Odradila sam i skrecing u zadnjoj aspiraciji, preskocila sam 1 ciklus i nisam koristila embrioglu. Od mene oni imaju sve pohvale. Nisam imala osjecaj da sam im kao na traci, doktor je uvijek bio dostupan za sva pitanja. U slucaju da niste sigurni u komunikaciju na engl.imaju koordinatori koji pricaju nas.
I budu ti poslije dostupni za konsultacije. Mada poslije prvog UZ te preuzima tvoj ginekolog.
Jutro cure, sretno svima, koje danas imaju nesto! 💞
Ribic, odlicna je beta 🥳 sada hrabro dalje dan po dan 🥰
Nanaj, crta je dobra, neka tamni i bude dobra beta 🤞
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Rainbow Ful lose reagirala tj. mali broj folikula se aktivirao stimulacijom. Imala Elonvu pa doodali po jos 1 Menopur 🤦♀️ Dupli Brevactid (uvijek inzistiram na duploj stoperici). Ali na kraju jednako kao i prosli put (Rekovelle i Menopur) je bilo 5 oplodenih, jedna odustala drugi dan, dvije ok vratili 3.dan i dvije fragmentirane i lose pustili ali su odustale naravno i nisu dosle do blastica.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Takica, pitala si za Bahceci kliniku, moje iskustvo sa njima je pozitivno, prvi pokusaj je bio uspjesan. Vezano za PGD, najbolje bi bilo da se uclanis u grupu Neplodnost-iskustva na Facebooku, na trazilici mozes pronaci dosta informacija o tome a cak i pozitivnih iskustva. Koliko vidim bilo je 750 KM po embriju, slali su u Italiju na ispitivanje i vracaju samo ispravne. Ne znam je li se nesto mijenjalo u skorije vrijeme. Sretno!
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Malala organizmu treba vremena da se navikne na Glucophage koji sam po sebi ima dosta nuspojava ja ga uzimam navečer poslije večere i nemam s njim problema...samo moraš biti ustrajna od njega nema koristi ako ga 10 dana piješ pa 10 dana ne... nije cilj izbaciti uh iz prehrane treba sve jesti, biti umjeren a bez fizičke aktivnosti teško će kile dole i ja sam gpdinama muku mučila s kilama dok sama sebi nisam rekla da je dosta 🤷♀️ sretno 🥰
Panda uzimam melatonin ali tek od nedavno pa se nadam da će pomoći 🤭🥰
VM čestitam na ❤️ neka te do kraja prati školska trudnoća 🙏🤞🥰❤️
Rainbow_Hope srećo navijam za tebe držim ti fige na svim dijelovima tijela 😁🥰❤️❤️🤞🤭
Takica dobro sam, hvala na pitanju, kako si mi ti? ❤️🥰
Leptirek pupo neka se čvrsto primi 🙏🤞🤭🥰❤️
Belaaa brz oporavak ti želim 🥰❤️
Ribić 🤗🤗🥳🥳🥳❤️❤️❤️
Nanaj cure su ti već kao primarijusi poslušaj ih i odi u sri pa u petak vaditi betu 🤭🥰❤️
Aries lijepa trakica 🤭🤗❤️🥰
Flowerson kod tebe je bila lijepa berba 🤞🤞🤞 da se što više oplodi 🙏🤦♀️❤️
Rainbow_Hope samo ti boostaj muža jel uzima on što od dodataka za plivače 🤗🤭🥰❤️
Cure ako sam nekoga zab oprostite pusa svima ❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Je li sinoć bio pik pošto je sad trakica svjetlija??? Očekivala sam još tamnije.
https://ibb.co/SdT7mN8
U klinici dobila roze. Izvana isti omot kao moje plave. Dok nisam otvorila slučajno jednu njihovu nisam ni znala da su različite. 🤦 Pomiješala njihove i svoje jer je isti omot bio. Večeras moram napraviti još rozu za njih. Plave koristim preko dana da vidim stanje. Jutros me boljelo malo, bila O onda.
Na mojim LH trakicama (Muller) piše da linija mora biti istog intenziteta pa čak i jača od kontrolne linije. Da u svim ostalim situacijama to nije ovulacija, ne može se gledati kao test na trudnoću (to sam na drugim pročitala).
Kažem opet to je ono što meni piše na mojima. Ne mora biti da je tako i na tvojima.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Je li sinoć bio pik pošto je sad trakica svjetlija??? Očekivala sam još tamnije.
https://ibb.co/SdT7mN8
U klinici dobila roze. Izvana isti omot kao moje plave. Dok nisam otvorila slučajno jednu njihovu nisam ni znala da su različite. 🤦 Pomiješala njihove i svoje jer je isti omot bio. Večeras moram napraviti još rozu za njih. Plave koristim preko dana da vidim stanje. Jutros me boljelo malo, bila O onda.
Na mojim LH trakicama (Muller) piše da linija mora biti istog intenziteta pa čak i jača od kontrolne linije. Da u svim ostalim situacijama to nije ovulacija, ne može se gledati kao test na trudnoću (to sam na drugim pročitala).
Kažem opet to je ono što meni piše na mojima. Ne mora biti da je tako i na tvojima.
Ista stvar je i s mojim LH trakicama. Također sam jako teško hvatala taj peak, jednom sasvim slučajno u 23 sata. Prije toga u danu je bila svijetla crtica, a bome i sutradan...
Sortiraj odgovore
Najstariji