Kacusha brz oporavak ti želim ❤❤
Miss Ivy mislim da smo nas dvije kod iste dr (MŠG) meni je isto Vrčić ne prežaljena želja ali sam čula da dosta cura ode kod njega na konzultacije privatno pa da dođu na postupke i sve u bolnicu kod njega jer svi prvo žele iskoristiti postupke preko Hzzo-a i da je ful susretljiv po tom pitanju, meni najviše ide na živce to zavlačenje njihovo a onda forsanje postupka i kada treba i kada ne treba, ja samo da skupim sve nalaze I idem kod dr. Grbavca u Ivf jer je mm spletom okolnosti upoznao čovjeka odnosno već godinu dana skupa treniraju 🤭🤭
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Pozdrav.. evo da se i ja prikljucim temi. Danas mi je 11 dan od transfera. Vrcena su mi 2 8stanicna embrija treci dan. Sutra sam trebala ici vaditi betu,ali eto dogodilo se da sam prokrvarila. 😔😔
Tog scenarija se svi bojimo ali hrabro dalje.. nema nam druge.. saljem svu 💗 nemas potpis pa ne znam gdje si u kojoj klinici.. jesi primala boostere iza? Meni danas 10ti dan isto 8stanicna dva.
Idem u polikliniku Škvorc. Prije transfera sam dobila terapiju Decortina 2×1,Utrogestan 3×1,folnu i s tom terapijom nastavila nakon postupka. Doktor je dao velike šanse.
Prvi put? Ja sam zadnji put imala decortin ali samo polovicu dnevno iza rucka. Utrice 3x1 koje mrzim, folnu klasika vec mjesecima i andol 100. A sansa tko to moze znati… uspjet ce kad tad! Meni je jedan ocijenjen vrlo dobar a drugi nesto losiji al to ti je sve macku o rep!
Rebeka znam kako to je....i moji su ocijenjeni kao ok i malo losiji, vraceni treci dan, jako sam sumnjala 😔 i evo sad je 6 tjedana, sve je ok do sad...vjeruj svojem tijelu da ce uspjeti!
Kad ces vaditi betu?
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Mashkica ja sam pročitala negdje 3 godine braka da je jedan od uslova i neka potvrda odnosno izjava da notar ovjeri da niste bili odvojeni
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Cure iz BiH ne znam da li znate al u Mostaru je vrhunski strucnjak prof.Vlaisavljevic,osnivac centra iz Maribora. Ne znam kako se zove klinika u koju je isao,al rekli su mi u Beti plus da nije vise kod njih…malo mi je zao,jer mi je on radio stimulaciju i stvarno je genijalan,zao mi je da necu nastaviti kod njega dalje…pa eto ako kome sta znaci taj podatak.. nek provjeri :)
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Pozdrav.. evo da se i ja prikljucim temi. Danas mi je 11 dan od transfera. Vrcena su mi 2 8stanicna embrija treci dan. Sutra sam trebala ici vaditi betu,ali eto dogodilo se da sam prokrvarila. 😔😔
Tog scenarija se svi bojimo ali hrabro dalje.. nema nam druge.. saljem svu 💗 nemas potpis pa ne znam gdje si u kojoj klinici.. jesi primala boostere iza? Meni danas 10ti dan isto 8stanicna dva.
Idem u polikliniku Škvorc. Prije transfera sam dobila terapiju Decortina 2×1,Utrogestan 3×1,folnu i s tom terapijom nastavila nakon postupka. Doktor je dao velike šanse.
Prvi put? Ja sam zadnji put imala decortin ali samo polovicu dnevno iza rucka. Utrice 3x1 koje mrzim, folnu klasika vec mjesecima i andol 100. A sansa tko to moze znati… uspjet ce kad tad! Meni je jedan ocijenjen vrlo dobar a drugi nesto losiji al to ti je sve macku o rep!Rebeka znam kako to je….i moji su ocijenjeni kao ok i malo losiji, vraceni treci dan, jako sam sumnjala 😔 i evo sad je 6 tjedana, sve je ok do sad…vjeruj svojem tijelu da ce uspjeti!
Kad ces vaditi betu?
Drago mi je zbog tebe.. ❤❤
Betu sam sutra trebala ici vaditi.
Nezz da li ima smisla uopce ici.
Vidjet cu sto ce reci doktor.
Miss Ivy mislim da smo nas dvije kod iste dr (MŠG) meni je isto Vrčić ne prežaljena želja ali sam čula da dosta cura ode kod njega na konzultacije privatno pa da dođu na postupke i sve u bolnicu kod njega jer svi prvo žele iskoristiti postupke preko Hzzo-a i da je ful susretljiv po tom pitanju, meni najviše ide na živce to zavlačenje njihovo a onda forsanje postupka i kada treba i kada ne treba, ja samo da skupim sve nalaze I idem kod dr. Grbavca u Ivf jer je mm spletom okolnosti upoznao čovjeka odnosno već godinu dana skupa treniraju 🤭🤭
Jesmo da.. I nemam nista protiv nje, ali mi je premalo komunikacije i onda si zabrijem sve negativno, pa sam jadna i plačem do doma uvijek (imam do doma 20 min pješke). Suze lijem bez imalo srama na prolaznike 🤣. Danas nakon dr. V. bez obzira na loše vijesti, sam izasla van ok.
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Curke, jos jedna COVID infohttps://ibb.co/qr84kL4
Znam koliko sam ja bila zabrinuta oko tih potvrdi i cestih testiranja ako se uvede za odlazak doktoru pa se nadam da ce nekome pomoci. Ono sto sam rekla za produljenje potvrdi u principu to nije covid potvrda kad vam se produlji nego ljecnikova potvrda da jos imate imunitet tako nesto i s time mozete sve pa svakako tko zeli zatrazite doktore to cisti za u medjuvremenu dok se i ako odlucite cijepiti. I eto kao sto se vidi na slici postoji i potvrda da ste bili bliski kontakt sto takodjer vrijedi 🤗 da jednu brigu manje imamo u postupcima ako prosire koristenje potvrdi..evo necu vise daviti s covidom 😂
Ja sam koronu imala prosle god, nije mi jos istekla god dana od toga ali doktor mi nije priznao potvrdu nego sam se testorala svaki postupak 2x.
Navodno ta potvrda vrijedi 6mj.
👩 31 god. - nalazi svi uredni
🧔 33 god. - asthenozoospermia
KBC Osijek
10.2021. - Prvi IVF postupak( klomifen) ➡️punkcija ➡️ nezrele js
11./2021. IVF - prirodni ciklus ➡️ punkcije nije bilo - ovulacija prosla
12.2021. IVF - klomifen
01.2022. IVF- Gonal, orgalutran 🙏
Prvi put? Ja sam zadnji put imala decortin ali samo polovicu dnevno iza rucka. Utrice 3x1 koje mrzim, folnu klasika vec mjesecima i andol 100. A sansa tko to moze znati… uspjet ce kad tad! Meni je jedan ocijenjen vrlo dobar a drugi nesto losiji al to ti je sve macku o rep!Rebeka znam kako to je….i moji su ocijenjeni kao ok i malo losiji, vraceni treci dan, jako sam sumnjala 😔 i evo sad je 6 tjedana, sve je ok do sad…vjeruj svojem tijelu da ce uspjeti!
Kad ces vaditi betu?
Drago mi je zbog tebe.. ❤❤
Betu sam sutra trebala ici vaditi.
Nezz da li ima smisla uopce ici.
Vidjet cu sto ce reci doktor.
Trebala bi u pon. A sad u Bozje ruke. Ne znam dal da radim test ili da se strpim a dode mi na isto kaf pogledas. Sve je u dan dva.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Moram priznat da se bas glupo osijecam kad mi se uzastopna pitanja izignoriraju al ok. Ponoviti cu, dali netko a sigurna sam da vas dosta zna za koliko vremena brevactid 1500 izlazi iz urina da se mogu testirat jer su mi zivci na rubu. Da znam na cemu sam jer vec ludim od utrica, tj izludila. Sve napadam, ne mogu vise tako zivit 🤯
Ne upratimo sva pitanja nekad😅
Moje iskustvo, prvi transfer izaslo 10ti dan, drugi transfer vjv je bilo do 13tog dana jer sam imala 13tog plus a 14ti dan minus
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Jesmo da.. I nemam nista protiv nje, ali mi je premalo komunikacije i onda si zabrijem sve negativno, pa sam jadna i plačem do doma uvijek (imam do doma 20 min pješke). Suze lijem bez imalo srama na prolaznike 🤣. Danas nakon dr. V. bez obzira na loše vijesti, sam izasla van ok.
Znam kako ti je, smatram da je svatko od njih veliki stručnjak ali ta komunikacija i mene ubija, ja sam tako kao ti prošla par puta ali se sada više ne dam odj... uvijek imam 100 pitanja sviđalo se to njoj ili ne a da ti ne pričam da je bilo zavlačenja za operaciju i pomicanje konstatno postupaka zbog ne znam čega što mi se ne sviđa, svakoj od nas je bitan pristup I da možeš sa svojim dr normalno razgovarati, recimo embrioligica koja je meni bila isto samo šuti sve moraš sam pitati a kada je čovjek razočaran zab i što si htio 😏 njihov je kronični problem što je nas previše a njih premalo 🙄
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji