Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tweety88🐞
    10. Ožujak 2022. 20:56

Hvala svima na lijepim zeljama ❤
    Maslacaaaaaak i Hope mamice cestitam, brz oporavak zelim i puuuuno uzivanja sa srecicama 💛💛

💛🧡

Angeleyes
    10. Ožujak 2022. 21:45

ribic

Help. Stavila sam menopur u frizider na 3h. I kaj sad?😀

Ja ga sad van da se iz krutog vrati opet u prasak

Ma ne, dovoljna ti je kapljica da se on cijeli otopi, nije bitno u kakvom je stanju 🤣
    Samo kad budes mijesala pazi da se skroz otopi. Ali, meni su rekli da menopur mora biti na sobnoj temperaturi, ja ga drzala u ladici...

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

elle 🙋‍♀️
    10. Ožujak 2022. 21:48

maslačakx2

Cure samo da vam javim da je jutros u 9 došla naša Judita ❤
    Sve je prošlo u najboljem redu, dugačka je 50 cm, teška 3860 g i najvažnije zdrava i slatka 🥰🥰
    I isti tata 😍
    Vidim da su rodile i Tweety i Hope, čestitaaam od srca 😍🥳❤
    Svim ostalim curama želim da ovo doživite šta prije ❤❤❤ sretno do neba i nazad 😍

Aaaaa stigla je i ona 💕 čestitaaaam 🥳🥳🥳

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Mrvica722
    10. Ožujak 2022. 22:49

Capi_3

Barby1986

Cure drage, nije me bilo koji tjedan na forumu, pa ništa nisam pohvatala… Uzela sam malo pauzu, al evo me opet, idemo u nove pobjede 💪🏼
    Za početak, draga Anči, možeš me pisati za FET u 4mj 🤞🏻 Držimo fige za sutra 🤗
    Tweety88 & Hopečestitam vam na bebicama ❤️❤️❤️ Uživajte na najjače 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Angeleyes držim fige da se svih 6 lijepo razvije. Čekamo transfer 🤞🏻🤞🏻
    Sani88 kako si ti? Vidim da ti je beta sljedeći petak. Oćeš pišnit test nekad ovih dana??
    Capi evo ti moje iskustvo. U drugom ivf-u su mi izvadili 50komada (bez opće anestezije, samo s koktelom), bilo je 14 zrelih, 11 ih se oplodilo, na kraju su ostale 3 blastice. Imala blagi OHSS, pila Dostinex. U trećem ivf-u su mi izvadili 25 komada, bilo 19 zrelih, 10 ih se oplodilo, ostale 4 blastice i 4 trodnevna. Isto blagi OHSS, isto Dostinex, isto samo koktel (Medenko evo također pročitaj iskustvo)
    Malala meni je u svakom postupku sve bilo kasnije nego drugima, jer imam produžene cikluse i uvijek se sporije razvija
    Panda kako si ti?
    Svim čekalicama puno živaca i sreće 🤞🏻🤞🏻🍀🍀🍀🍀🍀

Dobila sam i ja Dostinex 6 dana. Koji dan ste dobili simptome OHSS..ja osim lagane boli i nadutosti nemam nikakvih tegoba. Jeste li bas strogo mirovali i koliko?

Ako odmah vrate zametke u ovom ciklusu ako ostanes trudna dobit ces mozda blage simptome ohss tako je meni bilo sa biokemijskom tocno sam znala da sam trudna jer me jajnici krenili bolit užasno.... Mozes popravit kvalitetu svojih jajnih stanica tako da sljedeći put imas više zamrznutih, pij inofolic, provjeri ogtt zbog siofora, priješi na veganstvo meso hormona za pcos se kosi, obavezno b12 i d vitamin provjeri u krvi. Sve sam to prosla tako da te razumin 😘😘sretno

• Mrvica722
    10. Ožujak 2022. 22:50

Svim curama koje su rodile i sa pozitivnom betom 🥂🥂🥂🥳 čestitke velike ♥️
    Borcima mojima jos hrabrosti jer dolazi ono najljepše 😘😘

MajaLe
    10. Ožujak 2022. 23:27

Pozdrav drage cure😘nije me bilo dugo, posao mi je jako zahtjevan, nis ne stizem. Svim curam koje su dobile bebce cestitammmm❤️sve koje ste docekale velikuuu betu takodjer cestitam, i ugodnu trudnocu zelim od ❤️. One koje iscekujete da vas uskoro obraduju super vijesti🍀❤️
    Ja sam vam  poslije spontanog i proklete korone pokusavala ne razmisljati i dopingovati se, medjutim, nikako da dodjem sebi, konstantno sam umorna. Nemam snage ni volje. Dobijem mengu jucer i danas odem na pregled, na drugi dan kako mi je dr. I rekao i da zapocnemo sa stimulacijom. Medjutim, samo jedna j.stanica😲😢vidjelo se da je i on razocaran i iznenadjen. Ja u soku, jer prosli put je bilo 7-8js. Pita me jesam li pila folnu, prenatal, Q10, DHEA. Kazem da naravno da jesam. Jos uz to i maticnu mlijec, Soul i Core, Vit D 2000, vit C 500mg. I na sve to jedna. Ne znam je li ovo trenutno od korone ili su opet moje godine u pitanju. Ne znam sta da radim. Sludjena sam vise. Bas sam tuzna. Danas sam uzela jos i N-acetil cistein 600mg i Kvercetin 500mg, oni su jaki antioksidanti., pa da probam i njih ubaciti. 
    Uradili smo jos i kariotip i taj nalaz nam je uredan i meni i njemu. 

🙋‍♀️1980, AMH 0,37ng/ml, ostalo ok
    🙋‍♂️ 1980, sever teratozoospermija
    2 godine pp ❌
    Poliklinika Bonadea
    Stimulacija:Femara, Cetrotide, Menopur, Ovitrell, Decapeptil, O10, DHEA
    23.8 - aspiracija - 7js🥚5 oplodjeno
    31.8.ET-vracena 2 na trecidan-beta 398, 1, b-570, b-1135, spontani 7tt ❌kiretaza
    22.1.2022 FET-2 savrsene blastice 🐧🐧, beta 22,6, b-2,5 ❌
    Trenutno odmor i pripreme za sl.stimulaciju 💪❤️🍀

annboleyn
    11. Ožujak 2022. 00:33

Anemona

Barby, jeeej, dobrodošla natrag 😘🤗
    Angeleyes, Capi, Lucky,sreeetno 🍀🤞
    Malala, ne vrijedi ti se živcirati, samo sebi škodiš. Neka to ide polako ali sigurno 💪😉
    Maslačak, čestitam od srca 🎉😇💞
    Annboleyn, evo ja u prikupljanju nalaza. Izvadila krv za hormone i markere, u pon idem po briseve i urinokulturu, pa ću onda sljedeći tjedan i kod mpo dr. Ako je sve uredno, moguće da ću za mjesec dana u ovo vrijeme biti pupo 🤞 kako si ti? 😘

Drago mi je da si dosta brzo uspjela da organizujes i ponovis potrebne nalaze, bice to sve dobro pa te uskoro bodrimo i cekamo sa tobom pozitivnu betu 🤞
    Ja sam kako kad, nekad bolje, nekad losije, danas je bio jedan od tezih dana… cekam jos uvijek prvu M nakon kiretaze i planiram sta dalje, obzirom da se ova trudnoca desila prirodno bas pred pocetak mpo necu moci na teret zavoda ici vec cu morati privatno ali sve samo da dodjemo do cilja 🤞 
    pratim svakako sva desavanja ovdje, nadam se da cu i ja za koji mjesec biti u “akciji” :D sretno jos jednom sa nalazima 😘

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Hope33
    11. Ožujak 2022. 02:50

Angeleyes

Hope33

maslačakx2

Cure samo da vam javim da je jutros u 9 došla naša Judita ❤
    Sve je prošlo u najboljem redu, dugačka je 50 cm, teška 3860 g i najvažnije zdrava i slatka 🥰🥰
    I isti tata 😍
    Vidim da su rodile i Tweety i Hope, čestitaaam od srca 😍🥳❤
    Svim ostalim curama želim da ovo doživite šta prije ❤❤❤ sretno do neba i nazad 😍

Hvalaa svima na cestitkama🥰cestitkee Tweety i tebi naravno Maslacak, jesam ja dobro skuzila da si i ti u Kbc Split😃

Puno dobrih vijesti i bebica ovaj tjedan! Maslačak čestitam od ❤ i poljubi malu Juditu i u naše ime! 🥰🤱🏼

I ja sam u KBC Split, koliko nas je? 😃

😀😀

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

Amelie
    11. Ožujak 2022. 02:55

Maslačak čestitam tebi i suprugu!!!🥰🥳🥳🥳 Uživajte, odmorite, mazite se i pazite🤗😘 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Anči 💕
    11. Ožujak 2022. 06:19

Dobro jutro cure i sretno svima 🤞🥰
    Antoneta FET transfer 11.03

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.