Ma ja bi kod vrcica. Komunikacija je dobra s njim vidjet cu pitat cu med sestre onako da se ne zna 😀 uvijek se bojim da netko cita forum od njih. Jel se sjecate onog ludog doktora od stani koji je dosao tu svađati se!
Btw maria jako korisna info!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Ma ja bi kod vrcica. Komunikacija je dobra s njim vidjet cu pitat cu med sestre onako da se ne zna 😀 uvijek se bojim da netko cita forum od njih. Jel se sjecate onog ludog doktora od stani koji je dosao tu svađati se!
HahHha pa kaj i tog ima ovdje 🤣🤣🤣🤣🤣hahah srecom koristimo nickove 🤣🤣🤣🤣
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Btw maria jako korisna info
Ozbiljno?? Doktor dosao na forum? 😱😱😱
Ja sam kod Pavicic Baldani...meni je odlicna, sve objasni, iskrena je i zbilja strucna.
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Pozdrav cure, nisam prije pisala na ovoj temi , ali je došlo vrijeme 😁 treba mi par savjeta ukoliko neko ima tu da je iz BiH, odnosno Sarajeva.
Naime prosli mjesec je bila planirala inseminacija na GAK-u kod dr Idrizbegovica. Trebala mi je ovulacija na lijevu stranu jer mi je desni jajovod odstranjen zbog vanmatericne . Koristila sam klomifen 3-7 dc, potom estrofen za endometrij .O je bila na lijevu stranu međutim pada na vikend a oni ne rade inseminacije vikendom, primljena stoperica ovitrelle i ciljani odnos. M je stigla i krenuo je novi ciklus, međutim nekako su mi takvi ciklusi da mi O pada uvijek na vikend. Sad ponovo idem ispočetka sa klomifenom, ali vjerovatno ce O biti opet vikend 🤦🏻♀️.
Zanima me da li je neka bila na GAK-u, da li se može uraditi ista po pitanju inseminacije vikendom ili tu samo gubim vrijeme i cikluse? Da li da idem privatno, ako da koga preporucujete u Sarajevu, ja sam dobila preporuke za dr. Alija i Bona Deu. Moj mail je sunshine10forum@gmail.com ukoliko neka ne želi ovdje da piše.
Želim vam svima što prije da dobijete svoje ➕ i bebice 💕
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Anemona moguće 😏 ja dok sam se probudila sve cure su već otišle gore i ja sam bila sama..mene su odveli u sobu tek oko 12..a otišla sam dolje oko pol 9..a kuci sam išla oko 2 jer mi je bila uzasno loše i bila sam na rubu padanja u nesvjest pa su me duze zadrzali…
Sjećam se kad si pisala. Ma samo nek je dobro prošlo. Mi smo išle dolje oko 8, vratili su nas u sobu prije 10, i išle smo kući prije 11h
GPgirl i Arnoldica,drago mi je da je vama histero dobro i relativno bezbolno prošla, mene je i dalje strah 😭 ako budem morala ići.
Ne znam zašto se u Os mora ostati u bolnici 2-3 dana, a navodno je mali zahvat od 15min pod kratkotrajnom anestezijom. Ponavljam se, sorry, ali me baš iznenadilo jer nikad nisam imala te polipe, nego su nastali kao posljedica stimulacije. Zato se svaki dan kljukam svim i svačime da odu prirodno s mengom koju očekujem svaki dan.
Utrogestan sam zadnji stavila u pon navečer, a inače sam mengu trebala dobiti između 20. i 22.-og
I meni dosli nakon stimulacije i nisu prosli sami od sebe 🤷♀️ U IVF pol rade ambulantnu koja je manje agresivna u tanji endoskop pa zato ides odmah doma :) Ali zato i kosta🤷♀️
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Jooooj sječam se togaaaa. 🙈🙈🙈
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Divna dobrodošla 🎉
Ribic i Miss Ivy, držim fige 🤞🤞🤞
DOMLeon PUPICE, kako si? 😊
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Pozdrav curke,
12.11.sam imala fet 2 blastociste ,sinoc 17.11 zafibrala 38,jutros kucni test poz na covid.
Ima li koja iskustva da je dobila covid netom nakon transfera i kako moze utjecati.Hvala Vam puno
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Pozdrav cure, nisam prije pisala na ovoj temi , ali je došlo vrijeme 😁 treba mi par savjeta ukoliko neko ima tu da je iz BiH, odnosno Sarajeva.
Naime prosli mjesec je bila planirala inseminacija na GAK-u kod dr Idrizbegovica. Trebala mi je ovulacija na lijevu stranu jer mi je desni jajovod odstranjen zbog vanmatericne . Koristila sam klomifen 3-7 dc, potom estrofen za endometrij .O je bila na lijevu stranu međutim pada na vikend a oni ne rade inseminacije vikendom, primljena stoperica ovitrelle i ciljani odnos. M je stigla i krenuo je novi ciklus, međutim nekako su mi takvi ciklusi da mi O pada uvijek na vikend. Sad ponovo idem ispočetka sa klomifenom, ali vjerovatno ce O biti opet vikend 🤦🏻♀️.
Zanima me da li je neka bila na GAK-u, da li se može uraditi ista po pitanju inseminacije vikendom ili tu samo gubim vrijeme i cikluse? Da li da idem privatno, ako da koga preporucujete u Sarajevu, ja sam dobila preporuke za dr. Alija i Bona Deu. Moj mail je sunshine10forum@gmail.com ukoliko neka ne želi ovdje da piše.
Želim vam svima što prije da dobijete svoje ➕ i bebice 💕
Ja sam iz Sarajeva ali ti stvarno ne mogu pomoci sto se tice GAK-a, mi to preskocili jer je mala uspjesnost kod inseminacija, posebno kad ima neka dijagnoza.
Ukljuci se u grupu na fejsu Neplodnost-iskustva, ima dosta aktivnih clanica koje su spremne pomoci.
U vezi klinika, otidji u sve tri, sve nude besplatne konsultacije i UZV. Meni je licno najvise odgovarala Bahceci, iz vise nekih subjektivnih razloga ali sam cula i za dr. Alija sve najbolje. Sretno! 😊
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Sortiraj odgovore
Najstariji