Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    eles
    25. Veljača 2022. 07:30

Jutro drage zenice🙂
    Pisala sam ovdje prije nekoliko mjeseci, radili smo prirodno na bebici pet mjeseci no nista se nije dogadalo pa sam trazila uputnicu za VV. I dobro da jesam...naden mi je kao prvo endocervikalni polip koji ionako blokira prolaz spermija, AMH mi je 3.8, muz ima samo 2.7 mil spermija po mL te 25% pokretnih😒. Jako lose, veli doktorica...
    Godine nam ne idu u prilog, ja 37, MM 48.
    E sad, preboljeli smo koronu prije mj i pol, rekla je i doktorica da ti nalazi mogu biti losi zbog korone te da sve nalaze ponovimo kroz dva mjeseca, inace nam ne gine IVF.
    Pa imam pitanje sto je najbolje koristiti za povecati broj spermija, obratiti se travaru, uzimati nesto posebno? Doktorica je samo rekla vitamine, nista konkretno...
    Za moj AMH nema pomoci? 
    Molim Vas za savjete🤗
    Hvalaaaaaaaaa!

JA 37g, hipo/Hashimoto, AMH 3.8
    MM48, oligoastenozoospermija

• Ludakopatka
    25. Veljača 2022. 07:31

Barby1986

Nikitta žao mi je zbog knjige, ali ne sumnjam da će biti uspjeh kad izađe 💪🏼 Mislim da bi dosta nas ovdje htjelo bar neki draft 🙈🙈
    Panda slažem se s tobom , također me dirnuo Ludakopatka post. Ja sam isto već pri kraju puta, pa se teško nalazi inspiracija.
    Lucky strašno mi je žao. Šaljem ti zagrljaj ❤️❤️
    Sunny čestitam na srčeku ❤️❤️ baš mi je drago… Al stvarno je dugo 6 tjedana na čekat 🙈
    Antoneta sretno 🤞🏻🤞🏻
    Mashkice žao mi je zbog smeđarenja, ali ideš na uzv, pa ćeš sve vidjeti. Držim fige za junačko srce ❤️❤️❤️❤️
    Kacusha bit će to prava 3 junaka 💪🏼💪🏼💪🏼
    Mikele95 dobrodošla nam. Žao mi je zbog Roka 💔 Ali imate jednog anđela koji će čuvati ostalu braću i sestre 🤗🤗 Poslije ETova sam uvijek primala booster, ali u FETu ne. Ne znam što te točno zanima u vezi boostera? Nikitta ti je lijepo objasnila kako radi.

Netko je bio spominjao scratching. Radila sam ga 3 puta (u zadnja dva feta i jedan put uzaludno jer sam zakoronala na 2dc). To vam nije ništa niti strašno niti bolno. U 5 min gotovo. Doktor malo uštipne endometrij, malo krvarite i to je to. Radit ću ga i sad u zadnjem FETu.
    Uglavnom, dok sam se ja skupljala po podu da dođem sebi, svemir se pobrinuo da imam plan. Moj mpo doktor me za ovaj zadnji FET prebacio kod svog starijeg kolege, eto radi promjene. Ovaj put će mi u FETu radit prp maternice (uz sve ostalo: Zarzio, Fragmin, scratching…). Pa me zanima ako je neka cura to radila, kako to izgleda. Čitala sam, ali htjela bi čuti info iz prve ruke 🤔🤔 Također, napravit ću i akupunkturu u sklopu feta u klinici, mislim da su 2 puta, prije i poslije transfera. Idemo u ovaj FET sa svime, jer je zadnji privatno. A za dalje još stvarno ništa ne znam.

Barby, jedino što nisam nikad radila a htjela sam probat je prp maternice, tako da držim fige da će to pomoć. Ja sam sa 35 stala sa mpo jer mi je tijelo vrištalo sa treba odmor, i tad sam ostala prirodno trudna ali i ostala bez drugog jajovoda tako da sam sa 37 opet krenula. Imaš još dobrih godina za fajt.
    A inspiracija? Bio je to filing u srcu, neki neobjašnjivi, kao da znam kako bi moj život trebao izgledati, i znanje da taj život ne živim, i to me jebeno ljutilo😁i ta ljutnja bi me gurala iz letargije kad sam bila kao zombi nakon postupaka 

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
    Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4

• Ludakopatka
    25. Veljača 2022. 07:34

Za ostale cure kod Lucija,
    On računa postupak prema broju stanica, pa i ako krene u blagostimulirani, a dobije 7 stanica, računa će kao ful stimulaciju. Ne sjećam se gdje je granica, ali ono do 3,4 stanice mu je tipa granica. 

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
    Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4

Rainbow_Hope 🌈
    25. Veljača 2022. 07:47

Petra sretno! 🍀🤞
    Eles imaš puno informacija na početnim stranicama pa najbolje da krenete od toga 🙂

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Razumna
    25. Veljača 2022. 08:20

Ludakopatka

Za ostale cure kod Lucija,
    On računa postupak prema broju stanica, pa i ako krene u blagostimulirani, a dobije 7 stanica, računa će kao ful stimulaciju. Ne sjećam se gdje je granica, ali ono do 3,4 stanice mu je tipa granica.

Hvala ti na ovoj informaciji.
    Iako je novac nevažan u usporedbi sa djetetom, ali ipak se treba znati otprilike koliko će što koštati da ne bude poslje nismo znali. Također sam skuzila da ima žena koje krenu na insemenaciji ali zbog većeg broja stanica to prijeđe i ivf.

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Sunny_🐣
    25. Veljača 2022. 08:25

Petra30 sretnoooo 🍀🍀🍀🍀
    Sani, Arnoldica sretno na UZV 🍀🤞
    RainbowHope kako se osjecasj? 🙂
    Ludakopatka tvoja priča je stvarno divna 🙂❤️
    Nikitta ❤️
    Anči ajme ja sam na popisu trudnica 🙈❤️ neka tvoja menga dođe što prije 🤞🤞🤞🤞
    za sve PUPICE i čekalice 🎉✨️🎉✨️🎉✨️🎉✨️🎉✨️🎉✨️🎉✨️🎉✨️🎉✨️🎉✨️🎉✨️🎉✨️🎉✨️
    Cure u polklinici Harni dopuštaju pratnju na UZV? kod koje ste dr bile? ja bi se naručila za neka 3 tjedna i da muž ide samnom 🙂 to mi je taman na pola puta do zakazanog uzv-a za 6 tjedana 🙈

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunny_🐣
    25. Veljača 2022. 08:28

Razumna želim ti svu sreću u iznenadnom postupku 🍀🍀🍀🙂🙂🙂

poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunny_🐣
    25. Veljača 2022. 08:32

ma2013 kako si ti? 🙂

poliklinika Repromed
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Razumna
    25. Veljača 2022. 08:56

A nema povlačenja, neuspjeh nije opcija 😜
    Hvala Vam svima na podršci 🥰💗 stvarno to puno znači.
    Nemam objašnjenje kako sam tako brzo promijenila tj nadogradila planove.
    Jednostavno sam sva u tome. Malo mi zuji u glavi jer ću morati opet na bolovanje a radim za privatnika ali šta mogu 🤷‍♀️ pa ne živim da bi radila nego radim da bi živjela. Ako će to mome poslodavcu smetati neka mi kaze a ja ću po svome. Uvjek mi može dati otkaz, pa nismo u braku. Otkaz u poslovnom svijetu je sasvim normalna stvar i ne treba se zbog toga uzbuđivati. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Kacusha
    25. Veljača 2022. 09:09

Petra sretnoooo ❤️🍀

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.