Kacusha sretnooo🤞🤞❤️
Rainbow sretno dragaa, da se bebice čvrsto uhvate za mamicu❤️
Anemona bas mi zao 😞😞 znam da je teško, ali znam i da će proći brzo tuga i da ces dalje nastaviti sa borbom i sljedeći da će biti uspješan🙏❤️
Aries 😍😍❤️
Barby bas mi je zao, nadam se da ćete i brzo i finansijski se skrpiti pa nastaviti❤️
Divna hvala Bogu pa je sve ok i da si mirna.zao mi je sto si se prepala bila, Al Aj bebicu si barem vidjela danas😍😍
Ja idem na UZ u četvrtak kod mpo i jedva čekam. Ona drugarica ginekolog, nisam joj išla na kafu na godisnjem je😂Al sam je pitala ako mi pokazuje gestacijsku manju za 4-5 dana, kaže mi da totalno zanemarim to. Da je veličina ploda bila uredu i da je vidio kako titra srce to je bitno. Nadam se da ću ga i cuti u ponedjeljak, jer doktor nije htio puštati doppler prosli UZ.
Nego mamice da vas pitam, jel vas stezala maternica? Mene od jučer nekako bas bolucka i jajnici i maternica, svako malo idem u wc. I primjetila sam da ne piskim vise velikim mlazom😂 nego sve nešto pomalo.. sto se mučnina tiče i meni su počele, ali samo kad jedem i onda me drži 20-30 min i prodje, ne povracam.
Sretno na UZV, uzivaj u druzenju s bebicom 🥰
Uf stezala maternica, bolili jajnici, bole ledja, cak i sad zna biti tupa neka bol onako nisko u trbuhu, ali sve ti je to normalno 😊 uzivaj ako nemas mucnina, nadam se da neces imati ni druge zabavne simptome poput hormonskih glavobolja, nesanica, zgaravice i ostalog 😊
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Nikitta super da ti pomaže to sve,i da si uhvatila san,ja sam takodjer počela sat vremena prije spavanja koristit manje tv i mobitel.Iskreno,taj kortizol nije bas relevantan koliko sam skuzila,puno ovisi koliko si trenutno pod stresom,a budući da živimo većinom svi stresno mislim da on nije presudan u našem slučaju začeća.Želim ti puno sreće i da ti se ostvari želja (kao i meni) što prije.😇🙏🥰
Njok sjajan rezultat!🤩 Što koristis sve od suplementata?
Hej, a najduze sam koristila ubiquinol, dehidrirani vit E, folat od solgara sve, novalac i onu neku omegu aljaska isto od solgara. Ali sam sada i prvi put na akupunkturi (hvala Aries :)) i mislim da je to sve urodilo plodom, do sada. Obicno nemam neku kvalitetu, nadam se da ce ostat od tih 10 bar 4,5 🤞
💃 '86. AMH 5, problemi sa endo, 6 god u MPO vodama (Rijeka i Beta plus; spontani-prirodna t, 2017., biokemijska 2014., vanmatericna- spontana t. 2019.
🕴️' 82. Sve u redu
2021 Podobnik, od '23. Alea F.
cleo1702@gmail.com
Anemona zao mi je zbog bete, nadam se da ce ti iduci transfer biti dobitan 🍀 vidim da imas stitnjacu u potpisu, su ti dali Decortin ili Prednisone od transfera da pijes?
Aries cestitke na srceku ❤
Xella dobrodosla, odlican rezultat na stimulaciju, svaka cast! Napokon netko iz kbcRi 😁 Kod koga si? Ja sam bila kod dr.Tine
Slavice prekrasno ime za curku! Nama se svidja Emili, ja mislim da je curka, muz da je decko pa sad nadam se da cemo vidjeti na iducem UZV 🥰
Ulovila su me ledja, sve u kuk i nogu ide bol, sumnja na trudnicki isijas, nakon iduceg UZV-a ako je sve ok narucujem se kod fizioterapeuta koji radi s trudnicama 😔
Ja sam kod doktorice Smajla, iako mi je dr. Tina Susanj bila na proslom ET. Sutra idem na punkciju, vidit cemo tko ce biti😁. A sto se tice rezultata na stimulaciju, ako kazes da je ok, bas si me razveselila, jer prvi put mi je,pa nisam znala sto ocekivati🤷. Vidit cemo sutra sta ce od svega toga biti🤞
👸36 - idiopatska, Hashimoto, antiTPO >1300, TSH 2.068 mIU/L, AMH 1.71 ug/L (12.20 pmol/L)
🧛37 - normo, sve 5, nista ne mjenjaj 😂 🙌
03/21 - AIH ✖️
04/21 - prirodni IVF, ET 10st3dan ✖️
02/22 - stimulirani IVF, Menopur 7 dana po 150ml, 7 j. s., 1 oplođena. ✖️
Kacusha sretnooo🤞🤞❤️
Rainbow sretno dragaa, da se bebice čvrsto uhvate za mamicu❤️
Anemona bas mi zao 😞😞 znam da je teško, ali znam i da će proći brzo tuga i da ces dalje nastaviti sa borbom i sljedeći da će biti uspješan🙏❤️
Aries 😍😍❤️
Barby bas mi je zao, nadam se da ćete i brzo i finansijski se skrpiti pa nastaviti❤️
Divna hvala Bogu pa je sve ok i da si mirna.zao mi je sto si se prepala bila, Al Aj bebicu si barem vidjela danas😍😍
Ja idem na UZ u četvrtak kod mpo i jedva čekam. Ona drugarica ginekolog, nisam joj išla na kafu na godisnjem je😂Al sam je pitala ako mi pokazuje gestacijsku manju za 4-5 dana, kaže mi da totalno zanemarim to. Da je veličina ploda bila uredu i da je vidio kako titra srce to je bitno. Nadam se da ću ga i cuti u ponedjeljak, jer doktor nije htio puštati doppler prosli UZ.
Nego mamice da vas pitam, jel vas stezala maternica? Mene od jučer nekako bas bolucka i jajnici i maternica, svako malo idem u wc. I primjetila sam da ne piskim vise velikim mlazom😂 nego sve nešto pomalo.. sto se mučnina tiče i meni su počele, ali samo kad jedem i onda me drži 20-30 min i prodje, ne povracam.
Stara moja navikni se da ce te stalno nešto stezat, rastezat, pikat, boluckat, žigat 😂🙈sve je normalno
Hvala vam cure na podrsci ❤❤❤
Sve je hvala Bogu uredu! 🤗 kazu da je smjedjarenje normalno, da se spajaju moje i bebine krvne zile, krvarenje nije vidjljivo.
Beba je bas narasla, mahala rukicama i vrtila se, uredne gradje 😍. Po uzv 10 +4
Bas mi je pao kamen sa srca
Nisam u toku od obaveza vidim da si imala smeđarenje, znači ja sam imala 3 ogromna izljeva do koljena je došlo kad sam bila u 6tt ja sam mislila gotovo, bilo je spajanje i pucanje krvnih žila. Znači strašno. Šok i dan danas virim u gaće 🤭
Njok U kojoj mjernoj jedinici ti AMH i koju terapiju si primila sad u stimulaciji? Please napisi za nas s niskim AMH. Hvala 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Anemona, Barby, Razumna zao mi je cure, hrabro idemo dalje 💪
Razumna, ja sam u pol.Skvorc, meni je tamo bas ok.i doktor i doktorica su super.doktorica me vodi i super je, i ostalo osoblje bas ok.to mi je zasad najbolja klinika, slijedi ju sv.duh, na kraju pol.ivf.tu sam isla zasad
Perlla 🥰 hvala ti puno što si mi se javila 💗
Baš mi puno znače tvoje riječi.
Mene jedino muči što sam teskasica (imam višak kg a i visoka sam jako) pa me brine hoće li me za to zezati, jer u beti jesu pa sam zato prešla kod Lucingera a on kg nikad nije spominjao.
I ja imam malo viska kg.na sv.duhu kad sam bila su bas drilali za kg, a tad sam krenula piti i eutyrox pa su se kg smanjili i sad ih odrzavam na istoj razini..ovdje mi nitko za to ne govori, jer sam zatrudnila sa vecom kilazom, nego se fokusiraju na moj glavni problem, a to je slabija jajna rezerva.e tu sam izazov
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Razumna, Perlla meni je nakon uvođenja suplemenata i skidanja kila do optimalnog BMI-ja od 23 lijepo porastao broj antralaca, probajte uvesti svakodnevnu šetnju, osim za tijelo, čini čuda za um , ja nisam ništ drugo vježbala, samo šetnja, ali svakodnevna (netko je pitao smije li vježbati - ovo je sigurno i učinkovito uz korigiranje prehrane) 🥰
Nikitta super da si bar nekoliko noći prospavala, bolje probdjeti dva dana u tjednu nego sve 💪
Petra baš mi je drago da ti se knjiga svidjela (na kraju su posvojili brata i sestru ❤️❤️), ja sam baš večeras napisala pismo svojoj mrvici 🌈❤️ i muž i ja smo joj skupa pročitali priču za laku noć 🥰
Xela sretno sutra!
Asli uživaj s princem bar 1x dnevno, a uskoro se mazite po cijeli dan ❤️
Hvala svima curke na podršci, puno mi to znači, predivne ste 🍀❤️, test/beta 2.3. 🍀🌈❤️ Dobila sam danas prvu injekciju Prolutexa, ne mogu sjest na lijevi guz cijeli dan 🤦
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
NjokU kojoj mjernoj jedinici ti AMH i koju terapiju si primila sad u stimulaciji? Please napisi za nas s niskim AMH. Hvala 😀
ng/l (ne znam da li sam dobro napisala) zadnji nalaz mi je 0,668 😭 pred par mjeseci je bio duplo veci.
Sad sam primala 300 Menopura, i zadnja 4 dana orgalutran.
💃 '86. AMH 5, problemi sa endo, 6 god u MPO vodama (Rijeka i Beta plus; spontani-prirodna t, 2017., biokemijska 2014., vanmatericna- spontana t. 2019.
🕴️' 82. Sve u redu
2021 Podobnik, od '23. Alea F.
cleo1702@gmail.com
Xela33 dobrodosla 🤗, i meni je zapeo tvoj AMH za oko, tj 10 folikula na taj AMH 😁, u svakim slucaju drzim fige za utorak za sto vise zrelih jajceka 🤞
Kacusha sretno i danas i u srijedu 🤞🤗
Ikicada, oduzi se to pogotovo u bolnicama, nadam se da kad krenete to bude islo brzo 😊. Meni je zapelo za oko to forsiranje AIHa kod tebe, jer ste vi bili odmah kandidati za IVF obzirom na dijagnozu, jer se oplodnja kod AIHa dogadja u jajovodima, a jedan neprohodan a drugi slabo prohodan, stvarno nije imalo smisla na to gubit vrijeme 🤷♀️. Ako TSH drzis pod kontrolom, uopce ne smeta. A naravno da cemo uspjet sve, prije ili kasnije 🤗
Da i ja sam bila uvjerena da smo za direkt IVF, ali kad je rekao da će prvo biti 2 AIH mislila sam da je to kao neka procedura koja mora tako ići. Inače sam po prirodi takva da se ne bunim puno, možda sam trebala, pa sad nebi bila u ovoj situaciji iščekivanja tog preseljenja. Otići ću sutra kod svoje ginekologice pa ću je pitati zna li ona neke info o preseljenju i ponoviti nalaze briseva da imam sve nalaze kad otvore opet.
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Sortiraj odgovore
Najstariji