Potpomognuta oplodnja vol. 10

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cimavica
    19. Svibanj 2026. 15:58

Nažalost ja prekidam niz dobrih vijesti 😔 vidi se gestacijska i zumanjcana ali nema ploda.. Upute prestat s terapijom ako ne prokrvarim do kraja tjedna kontrola. Umorna sam od svega i pitam se hoce li ikada doc moje vrijeme... 😔😔 

👩🏻‍🦰29, lijevi jajovod✂️, lpsc endometrioze '25, histeroskopija✔️ kariogrami✔️
    👱🏻‍♂️30, sve 👌🏼
    ' 22. IVF petrova-biokemijska❌
    '23.IVF kbSM--FET 1 trodnevne❌' 26 fet ❌
    '24. 4mj Prirodna trudnoca-missed ab 10tt-kiretaza❌
    10.mj prirodna trudnoća-blighted ovum
    ' 25. IVF CITO- 10mj-2js-ET jedne trodnevne-missed ab 8tt❌-kiretaza, citogenetika-trisomija15, 💙🪽
    4/26 ET trodnevne beta1: 121.8 beta2: 243.4

AnchyZ
    19. Svibanj 2026. 16:30

Drage ženice, nakon upravo odrađenog medikamentoznog dovršetka spontanog, mislim da više nemam snage za daljnju borbu. Uskoro punim 42, imam vremena za eventualno još 1 stimulirani preko HZZO-a i tu priča s IVF-om završava. Ostaje mi nada da će uspjeti prirodno, iako nade imam sve manje. U 9 mjeseci sam 3 puta prirodno ostala trudna i nikako trudnoću održati. U mom slučaju se očito radi o lošim jajnim stanicama, godine čine svoje. 
    Ono što me zanima, ako mi iz iskustva netko može reći, koliko je minimalno čekanje do sljedećeg ivf-a nakon misseda? Pitala sam nekoliko ginekologa i svi kažu različito, od 1 do 3 mjeseca. I kada nakon spontanog mogu obaviti papu, briseve i hormone? Moram sve ponoviti jer mi u lipnju ističu svi nalazi.
    Svima vam želim sreću i ostvarenje toliko željenog cilja💓

🫅41, AMH 5.34 pmol/L
    🧔48normozoospermija
    2018. Spontana trudnoća👧

Kbc Split
    4/25 IVF u prirodnom ciklusu, femara, ovitrelle, prsnuće folikula, napravljen AIH, beta❌
    5/25 IVF blagi protokol, gonal, cetrotide, ovitrelle, 1js nezrela❌
    7/25 prirodna trudnoća, 6tt.spontani💔
    8/25 IVF Pergoveris, Ganirelix, Ovitrelle, 1js nije se oplodila❌
    3/26 Biokemijska trudnoća❌
    5/26 prirodna trudnoća 8tt missed ab💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI