Potpomognuta oplodnja vol. 10

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana_
    [UREĐENO] 10. Srpanj 2026. 10:14

Pozdrav, cure!

Vidim ovdje puno novih lica, neke moje suborkinje su trudne koliko vidim ❤️
    Često sam na mpo temi bila od 2022 do 2025, u to vrijeme iz 3 postupka i 4 transfera (3 ET, 1 FET) dobila 2 divna sina.
    Došla sam samo svima poželjeti sreću i reći da svima želim uredne i školske trudnoće! ❤️❤️❤️ 
    I, došla sam priupitati, zna li netko gdje je Sani i kad se je zadnji put javila? Tražim postove i ne mogu naći, ali nadam se da je sve ok I da je došla do svog cilja, a ako nije da će uskoro ❤️ 

advocatus
    10. Srpanj 2026. 10:14

Nasa draga Sani se vec dugo nije javila. I ja je se sjetim, kao i drugih cura koje su se borile, a koje su vjerojatno odlucile uzeti odmor od foruma

10/25 ICSI - 2🐧
    12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵

darliv
    10. Srpanj 2026. 14:35

Svim curama pozdrav i od nas, i htjela sam napisati da također često mislim na Saniii.. Ako čitaš šaljem ti puno pozdrava i zagrljaja u nadi da ti je srce mirno kakav god nastavak tvoje priče bio ❤️

Pozdrav i svim ostalim suborkinjama, neka vas prati sreća kroz ovaj trnovit put. 🥰 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Loknica35
    [UREĐENO] 10. Srpanj 2026. 17:47

Pozdrav svima, nova sam ovdje iako sam već 3 godine u MPO vodama.  Prošla sam tri kratka protokola, prvi samo fsh, drugi fsh+lh, treći mini ivf (clomid+menopur) i sva tri su bila neuspješna. 

Zanima me je li koja od vas prešla s kratkih protokola bez transfera i/ili 3d transferima na dugi protokol i da je uspjela dobiti blastice ili čak iznijeti trudnoću?

advocatus
    10. Srpanj 2026. 17:47

Nemam iskustva, ali zelim ti puno srece. Svakako ako mozes, d apodijelis iskustvo s 3d transferom - nisam ni znala da tako nesto postoji! 

10/25 ICSI - 2🐧
    12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI