Potpomognuta oplodnja vol. 10

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • delphynuss
    [UREĐENO] 18. Veljača 2026. 16:25

pozdrav, ima li tko da se priprema za UZ Brussel, PGT zbog kariograma. Do sada nikad nije doslo do trudnoce u 8 godina prirodnog pokusavanja, uz 2 postupka slabije stimulacije (7-8 js smo dobivali) uz malo blastocista, mozda 2 - 3 (od toga jedna blastica je bila 6.dan.) kako do implantacije nikad nije doslo, obavili smo dodatne pretrage i eto kariogram je pokazao nesto ne tako ozbiljno ali dovoljno da moze objasniti zbog cega nikako do implantacije ne dolazi. Ja sam sad zabrinuta da i uz PGT ce biti tesko, 39 mi je godina, i AMH mi je oko 20, sto je vjerojatno jos dobro, ali godine su tu i kvaliteta sigurno opala s godinama. Imali smo zasada konzultacije sa Pronatal Prag, dr kaze da moze biti kombinacija ta dva faktora, suprugovog kariograma i moje mozda slabije kvalitete js. Cekam UZ Brussel da se jave, pa cemo vidjeti njihovo misljenje. Znam da bih trebala biti pozitivnija jer je AMH jos ok, mozda smao trebam neku utjehu. Svako dobro svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI