Potpomognuta oplodnja, vitamini - dodaci prehrani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Nicoll, z

Broj poruka: 16

Prijavi adminu

Pozdrav svima,Nova sam na forumu. Suprug i ja pokusavamo vec dugooooo godina ostati trudni, ali jos nikako nismo uspjeli 🥺🥺🥺🥺🥺Htjela bi se malo informairati o postupku potpomognute oplodnje, prije nego odemo kod doktora. Dali je potrebno sto od vitamina uzimati da poveca sanse za zacece?

🧔 38
    🙋‍♀️34, AMH 20
    👩‍❤️‍👨 Pokusavamo 2019
    2022. AIH ➖
    2023. AIH ➖
    2024. ET x2 beta ➕.... biokemijska

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 597

Prijavi adminu

Sidro

Pozdrav svima,Nova sam na forumu. Suprug i ja pokusavamo vec dugooooo godina ostati trudni, ali jos nikako nismo uspjeli 🥺🥺🥺🥺🥺Htjela bi se malo informairati o postupku potpomognute oplodnje, prije nego odemo kod doktora. Dali je potrebno sto od vitamina uzimati da poveca sanse za zacece?

Sidro, imas na prvim stranicama teme Potpomognuta oplodnja neke osnovne informacije, pa pogledaj tamo 😀

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Nicoll, z

Broj poruka: 16

Prijavi adminu

Cokoladica hvala na odgovoru, pogledat cu.

🧔 38
    🙋‍♀️34, AMH 20
    👩‍❤️‍👨 Pokusavamo 2019
    2022. AIH ➖
    2023. AIH ➖
    2024. ET x2 beta ➕.... biokemijska

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.