Da li se netko u razdoblju nakon Corone porodio u Poliklinici Podobnik pa da može ovdje podjeliti svoje iskustvo sa smještajem, porodom i osobljem?
Hvala
Poštovane korisnice Foruma Miss7Mama, javljam Vam se kao studentica koja završava svoj diplomski studij ekonomije. Trenutno sam u fazi pisanja svog diplomskog rada u kojem se bavim analizom efikasnosti zdravstvenih usluga u Republici Hrvatskoj iz perspektive korisnika. Moj empirijski dio rada sastoji se od provedbe kvalitativnog istraživanja baziranog na intervjuima s korisnicima zdravstvenih usluga. Konkretno, potencijalni sugovornici trebali bi biti korisnici javnih i privatnih zdravstvenih usluga. Ovaj Forum mi se učinio kao pravo mjesto za pronalazak potencijalne sugovornice koja bi bila zainteresirana putem intervjua podijeliti svoje iskustvo poroda u privatnoj klinici. Uslijed sve većih problema hrvatskog zdravstvenog sustava javljaju se i sve veće potrebe pacijenata za adekvatnom i kvalitetnom zdravstvenom skrbi, kao osnovnim pravom svakog čovjeka, te se u svemu tome i sve češće javlja potražnja za privatnim zdravstvenim uslugama.
Bila bih Vam izuzetno zahvalna ukoliko bi koja od Vas pristala na provođenje intervjua u kojem bi iznijela svoje iskustvo poroda u privatnoj poliklinici, bilo pozitivnog bilo negativnog iskustva.
Svi otkriveni podaci su u potpunosti zaštićeni i jamči se potpuna anonimnost ispitanika.
Intervju se može provoditi uživo ili putem neke online platforme namijenjene za videotelefoniju kao što je Google Meet ili Zoom ili pak Skype. Predviđeno trajanje intervjua je 30 - 40 minuta.
Unaprijed Vam se zahvaljujem na razumijevanju i pozitivnom odgovoru.
Pozdrav cure,
Evo friško iz poliklinike Podobnik. Tj 6.mj.2023.
Za razliku od prvog poroda vaginalnog iz riječke bolnice, ovaj drugi je bio carski i to dogovoreni na moj zahtjev potpuni preporod i bez psihičkih trauma. Znači carski rez mi je napravio jedan divan mladi doktor koji ni u jednom trenu me nije nagovarao na carski već naprotiv na prirodni, ali ja sam baš htjela ovaj put carski zbog lošeg iskustva s vaginalim. Porod je prošao spiralnom anestezijom bez boli naravno. U svakom trenu sam imala pomoć sestara, pedijatrica me je dolazila svaki dan obic i javit mi kako mi beba napreduje. Dojenje ako želite će vam pokazati daju vam svoju izdajalicu masiraju grudi sve što želite. Ako ne želite dojiti isto ne osuđuju već daju dohranu. Pokažu vam njegu bebe što je super ako ste prvorotkinja. Beba može biti s vama cijelo vrijeme, preko noći je uzmu dq se naspavala ako želite naravno. Hrana je odlična možete birati šta želite s menija. Dobijete spavaćicu, uloške. Za bebu sve isto od robice i pelena, krema, jedino šta trebate donijet svoju robicu je kad idete doma. Jedno jako lijepo iskustvo🤗
Ima li tko malo svježije iskustvo za nas koje porod tek čeka :)
Hvalaa
Pisale smo na Proljetnim bebama 2024. nas nekoliko.
Plankrala sam porod s epiduralnom kao što je bio prvi. Zbog smanjenih pokreta bebe javila sam se na pregled i završila na hitni carski rez taj dan sa 36 tjedana trudnoće.
Svo osoblje je super: ljubazni, stručni, spremni odgovoriti na sva pitanja.
Boravak u bolnici je iskustvo hotela sa 5 zvjezdica, nema se što reći nego da je sve izvrsno. Za nene osobno vrijedi i više nego što košta.
Prije 1-2 godine porod carskim rezom plaćanje gotovinom bilo je cca 39 000 kn , a sada je cca 51 000 kn. Stvarno previše skupo.
Sortiraj odgovore
Najstariji