Poliklinika IVF - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lijalaura2144
    15. Ožujak 2025. 09:58

Pozdrav svima,

Tek krečem u ovu avanturu zvanu ivf, danas sam prvi put kontaktirala kliniku ivf te su mi ofgovorili da je cijena lijekova za 1 ivf ciklus 2000-3000 eura ( ići ću privatno) te me interesira da li je cijena lijekova zaista toliko visoka jer na kraju ispada da je sam ivf 1100e a lijekovi i do 3 puta skuplji?! što mi naprosto zvući nevjerojatno.

Zahvaljuem na bilo kojoj korisnoj info.

Uniqlo7
    23. Ožujak 2025. 19:20

Uh mene to isto zanima.. tj koliko otprilike izadje kompletna cijena, ne znam uopce kako se to racuna😂

29.
    Biokemijska 11/24

Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF

Marija1990
    24. Ožujak 2025. 16:33

Cijene lijekova su individualna stvar pa je teško reći koliko koštaju. Nekome treba više stimulacije (više i jače doze lijekova), nekome manje. Stimulacija kreće od početka ciklusa, uzima se više toga paralelno, nakon aspiracije također idu lijekovi plus nakon transfera.
    Tako da uz cijenu samog postupka koji se plaća klinici, minimalno još toliko ide na lijekove.
    Ja sam u dva postupka inseminacije dio lijekova uspijevala uzimati preko HZZO-a na način da bi tražila svog ginekologa (preko HZZO-a) recept uz dokumentaciju iz poliklinike (npr. Duphaston).
    Trenutno sam u prvom IVF postupku preko HZZO-a u Poliklinici IVF.

👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
    👨 1995. sve uredu
    - pokušavamo od 2022. prirodno
    Poliklinika IVF
    - 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
    - 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
    - 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌

Fayra
    27. Ožujak 2025. 14:57

Upravo sam se registrirala na forum i baš mi je drago da vidim ovu temu. Voljela bih iskoristiti priliku da pohvalim doktora Grbavca i polikliniku IVF, jer je moje iskustvo s njima stvarno bilo prekrasno.
    Ja imam anovulatorni PCOS [AMH 140] i prvo smo pokušavali s par drugih pristupa, ali nakon dijagnoze neprohodnih jajovoda, odlučili smo se na IVF. Moj ginekolog mi je preporučio dr. Grbavca i nakon malo čitanja po forumima vidjela sam da ga žene s PCOS-om jako hvale, otišla sam na par uvodnih razgovora, ali mi je dr. Grbavac ulio najveće povjerenje. Bio je iskren i direktan, ali paralelno jako ugodan u komunikaciji. 
    Doktor Grbavac je netko koga bih preporučila svima. Doktor ima izuzetno ljudski pristup i imao ga je svaki put kad sam došla na pregled, poslala mail, zabrinuto zvala oko nečega. Osim toga, stvarno je izuzetno stručan u svom poslu. S obzirom na moj AMH i kilažu, imala sam jako velik rizik od hiperstimulacije, ali način na koji me doktor vodio je bio izuzetno promišljen, oprezan i u skladu sa svim najnovim istraživanjima. Redovito me pregledavao da spriječi hiperstimulaciju, prilagođavao dozu lijeka, uvodio nove stvari kad je bilo potrebno. Stvarno ne mogu riječima opisati koliko mi je lakše bilo sve ovo prolaziti s doktorom kojem stvarno vjerujem da vodi ovaj proces najbolje što se može i koji je tijekom cijelog postupka imao izuzetno lijep pristup. 
    Pohvalila bih i sestre i embriologe, stvarno su svi u poliklinici bili top.
    Mi smo na kraju dobili 12 zrelih jajnih stanica, 11 5dn blastocista i sada smo nakon prvog FET-a trudni 8+ tjedana. 
    Ako nekoga zanima nešto detaljnije, rado ću odgovoriti :)

👩🏻 30, PCOS [AMH 140], začepljeni jajovodi
    👨🏼35, normozospermia
    1. IVF 6/2024, 11 blastica 5dn, freeze all
    1. FET 12.02.2025.
    10dpt, beta 130
    12dpt, beta 300
    16dpt, beta 1542
    6+3 uzv ❤️
    8+3 uzv ❤️
    ⏳10+5, uzv + nifty

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.