Cure, nemojte zamjeriti ako tema već postoji, al ne stignem sad tražiti. Beba mi je na Rebru ostala odmah par sati nakon porođaja. Ja sam se drugi dan počela izdajati Aventovom izdajalicom i hvala Bogu mlijeka imam, al beba nije samnom doma. Spremam ga u zamrzivač, ali neznam dal dobro radim. Naime, izdojim se po 80ml (nekad više, nekad manje) i onda to stavim u frižider, zatim se opet izdojim nakon 3h i opet stavim u frižider jer se ne smije miješati mlijeko različitih temperatura, i kad se i to drugo mlijeko ohladi, pomiješam ih i stavim zajedno u aventovu vrećicu za pohranjivanje i u zamrzivač. Dal je dobro to što radim, tj.dal mora mlijeko odmah ići u zamrzivač, ili smijem stavljati malo po malo u frižider pa sve zajedno uliti u jednu vrećicu?
Nek mi se jave iskusne mame koje su tako radile pa da znam točno da se mlijeko neće pokvariti.
Čitam svašta po internetu i ima jako puno verzija pa ni sama neznam koju da slušam
Miha-pod prvo, jako mi je žao što je beba na Rebru, zaista se nadam da će brzo biti doma uz tebe, drži se :)
Sve što radiš, radiš ispravno. Na isti način i ja radim pošto je preteško,skoro nemoguće u jednom izdajanju izdojiti više od 80 ml. Mlijeko se sigurno neće pokvariti. Moja jede bez ikakvog problema na taj način izdojeno. Jedino što ja ne zamrzavam više od 130 ml u vrecice pošto ona toliko ne može pojesti u jednom obroku, a ostatak se mora baciti.
Miha-pod prvo, jako mi je žao što je beba na Rebru, zaista se nadam da će brzo biti doma uz tebe, drži se :)
Sve što radiš, radiš ispravno. Na isti način i ja radim pošto je preteško,skoro nemoguće u jednom izdajanju izdojiti više od 80 ml. Mlijeko se sigurno neće pokvariti. Moja jede bez ikakvog problema na taj način izdojeno. Jedino što ja ne zamrzavam više od 130 ml u vrecice pošto ona toliko ne može pojesti u jednom obroku, a ostatak se mora baciti.
Hvala na odgovoru. I ja se nadam da će moj Mišek biti ubrzo samnom
Sortiraj odgovore
Najstariji