Pohrana izdojenog majčinog mlijeka

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Miha11
    09. Travanj 2015. 08:34

Pozdrav cure.
    Neznam jel već postoji tema, ja ju ne mogu naći. 

Zanima me, kad se izdajate, u što spremate izdojeno mlijeko? imam ručnu izdajalicu pa nemam čašicu koja je u sklopu te izdajalice. Čitam po internetu da su najjeftinija verzija one čašice za urin.. Jel koristi koja? 

I još me zanima dal mogu taj dan nadopunjavati izdojeno mlijeko u istu čašicu? Znači, sad ujutro izdojim 40ml pa kasnije opet dok ne napunim bočicu?!

koala123
    09. Travanj 2015. 09:30

bok:) nama je patronazna sestra na tecaju dok smo bili rekla da su najbolje te plasticne case za urin. pa eto ja to kupila i kad treba u to se izdojim. ni ja ne mogu odjednom izdojiti vecu kolicinu pa radim tako da svako malo punim tu casu. izdojeno mlijeko moze stajati deset sati na sobnoj temperaturi tak da ak ujutro krenem se izdajati i ne spremam casu u frizider do nekih sest sati ju uspijem napuniti. i onda stavim u frizider gdje pak moze stajati ak se ne varam nekih tjedan dana. eto nadam se da sam bar malo pomogla

Miha11
    28. Travanj 2015. 10:03

koala123

bok:) nama je patronazna sestra na tecaju dok smo bili rekla da su najbolje te plasticne case za urin. pa eto ja to kupila i kad treba u to se izdojim. ni ja ne mogu odjednom izdojiti vecu kolicinu pa radim tako da svako malo punim tu casu. izdojeno mlijeko moze stajati deset sati na sobnoj temperaturi tak da ak ujutro krenem se izdajati i ne spremam casu u frizider do nekih sest sati ju uspijem napuniti. i onda stavim u frizider gdje pak moze stajati ak se ne varam nekih tjedan dana. eto nadam se da sam bar malo pomogla

Hvala ti… pročitala sam tvoj post već davno. ali nikako da odgovorim :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI