čitam ovaj članak i ne mogu da ga ne prokomentiram, ja još nisam majka i ne znam kakav je osjećaj dojiti ali nema sumnje da je to najljepši, naj prirodniji čin majke. Ali onda se dogodi ono čemu smo svi mi skloni a to je pretjerivanje, valjda u želji da svima pokažemo i dokažemo da su neke stvari prirodne i da se za njih valja boriti.
ali dajte molim vas, pa ne možemo sad u svim javnim prostorima vaditi cice i pokazivati ih drugima, to nema nikakve veze sa dojenjem. Nitko, pa ni ta gospođa nije osuđivala čin dojenja, nego "cicu na izvolite"...da meni neka majka izvadi cicu u tanjur i ja bi joj prigovorila i šokirano bi ju promatrala. Dalje čitam forume jedna majka kaže da je dojila dijete u Crkvi, dijete je klečalo i papalo ciku miku kaže ona...i onda se čudite da svi bulje i negoduju.... drage majke nema ništa loše u tome da se pokrijete šalom ili maramom i podojite svoje dijete u miru i ne izlažite svoje dijete pogledima znate i same koliko bolesnika (pedofila) ima. Ja poludim na objave slike sa ultrazvuka i sl. pa zar sve živo moramo objavljivati i pokazivati. razmislite malo o ovome nemojte odmah napadati druge. Većina vas želi samo zaštititi. Majke dojite svoju dječicu i volite ih...
da meni malen zaplace na bilo kojem mjestu ja mu dam jesti i ne pokrivam se krpom jer mi je neudobno i ne odgovara mi,namistim majcu tako dase nevidi cila cica a sto se tice mjesta dojenja nije me sram dojit prid ljudima….to je nesto ipak normalno i prirodno i mislim da se nijedna mama nebi tribala toga sramit i bojat tudjih reakcija
chaco
Moj mali kad je gladan dobije sisu, ne vidim u čemu je problem. Kaj se tu uopće ima za vidjet? Bradavicu ne vidiš a ni više sise nego kaj je otkrivenu u recimo bikinuju. Čak i za to se moraš potrudit. Istina to je bilo češće kad je bio baš mali, sad ima dve godine i zanimljivije mu je trčat na sve strane nego sisat. A prije smo se nosili u marami pa stvarno se moraš potrgat da vidiš sisu. Ak netko nemre shvatit da je sisa jedini izvor hrane i vode prvih 6 mjeseci i ako zbog tuđe komcije ja svoje dijete izgladnjujem, il da zbog nečije komocije ja na nekakvomzahodu dojim a nekome se mast iz bureka slijeva niz vradu i ima brkove od jogurta. Ma da nebi. Nisam još nikad doživjela lošu reakciju na dojenje u javnosti, al dužna nebi ostala onome tko bi prouzročio takvo što. Ili se sugerira da se s djetetom ne ide van pogotovo prvih 6 mjeseci? Il da ga pokrivamo krpama il majicama po glavi jer je jel, nekom to grdo vidjet. Nula bodova.
Sortiraj odgovore
Najstariji