Pismo bebi anđelu: 'Hvala ti na pet mjeseci koje smo proveli zajedno'

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Deleted user

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Ja sam isto mama koja je svojeg sina izgubila u 9. mjesecu trudnoće. znam kako se osjećaš. Mi smo ponosne mame što smo ih imale barem toliko i hvala im na svemu što su nam dali.

  • M15

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Ja sam isto mama anđela. Rodila sam sina u 24tt,prije 5 mjeseci i mjesec dana nakon rođenja je preminuo. Vrijeme prolazi i osjećaš se bolje,ali je stalno prisutan u mislima. Drži se,znaš da imaš nekog tko te gleda i tko te čuva iz nekog ljepšeg svijeta. 

  • Avatar mamika3

    mamika3

    Broj poruka: 3071

    Prijavi adminu

    Pretuzno!Suze mi naviru na oci!Ne mogu ni ne zelim zamisljati takvu bol!Moji znaju nekad biti nemoguci,ali cesto kazem nek budu i zlocesti samo da su zivi i zdravi!

    Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

  • Avatar AmelieM

    AmelieM

    Broj poruka: 150

    Prijavi adminu

    Jako jako tuzno.. 😢😢ne mogu zamisliti kroz sta prolazis,i sve zene kojima se ovo dogodilo.. 😢

    [lilypie.com]

  • Avatar idana

    idana

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Žao mi je kroz šta prolaziš, znam kako je skrivati bol i trajno zalijepiti osmjeh, ja sam mama dva anđela, koje sam rodila u sedmom mjesecu trudnoće, a koje smo sahranili pet dana poslije. Nemam snage otići im na grob, i sve skupljam snagu za neki put, tako već pet godina. Voljela bih da mi Bog blagoslovi novim bićem, i molim se za to! Glavu gore i idem dalje, to je život i iskušenje. Imaš drugu malu dušu koja će ti ublažiti bol. 😊Ako poželiš čavrljatI tu sam. Lakše je s nekim pipričati, dobiješ snagu i digneš se kao feniks.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.