Drage mame, trudnice
Da li se koja tijekom trudnoce susrela sa petom bolesti, odnosno da se zarazila parvovirusom b19 tako sto je dosla u kontakt sa djetetom koje je bilo zarazno? Naime, trudna sam 18 tjedana i prije 10tak dana sam bila u kontaktu sa djetetom koje bilo zarazno ali se to nije znalo dok mu prije 3,4 dana nijd izbio virus. Vadila sam Igm i Igg na taj virus ali nalazi su tek za par dana a jako sam zabrinuta. Nadam se da ce netko podijeliti svoje iskustvo!
Pardon, dok mu nije izbio osip. Kad izade djetetu osip onda vise nije zarazno. Ali me zanima ukoliko nalazi budu dijagnozirali akutnu infekciju sto dalje napraviti i da li je sve bilo u redu sa bebom u trbuhu i nakon poroda.
Drage mame, trudnice
Da li se koja tijekom trudnoce susrela sa petom bolesti, odnosno da se zarazila parvovirusom b19 tako sto je dosla u kontakt sa djetetom koje je bilo zarazno? Naime, trudna sam 18 tjedana i prije 10tak dana sam bila u kontaktu sa djetetom koje bilo zarazno ali se to nije znalo dok mu prije 3,4 dana nijd izbio osip. Vadila sam Igm i Igg na taj virus ali nalazi su tek za par dana a jako sam zabrinuta. Nadam se da ce netko podijeliti svoje iskustvo!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji