Pozdrav svima,
evo moje malo zbunjujuce price. Prije par godina sam imala 3 spontana i nakon toga sam ostala trudna. Morala sam koristit uz vitamine, progesteron cijelu trudnocu i lovenox sprice prvih 12 tjedana. Curica je rodena i sad ce 2 godine.
Odlucili smo imat jos jedno dijete ali zbog svega sto se dogadalo, doktor mi je prepisao 200mg progesterona (utrogestan) navecer i rekao je da pocnem sa tim 2 mj prije nego sto pocnemo raditi na bebi. Isto tako mi je dao folat i prenatalne da pijem svako jutro.
Moj problem je sto prosli mjesec kad je bila ovulacija imala sam malo jaci spotting 1 dan i znam da je to neki puta normalno. Ali ovaj mjesec, 12 dan nakon menstruacije sam pocela dobivat grceve i krvarit ko da mi je prvi dan menstruacije. Evo krvarim isto vec 2. dan. Jucer sam napravila test za ovulaciju i dosao je pozitivan. Imali smo odnose bez obzira na krvarenje.
Zanima me je li betko bio u toj situaciji? Je li to krvarenje problem za zacece?Javit cu se doktoru u ponedjeljak da vidim ako je zo u redu. Malo mi je sve to cudno jer se evo prvi puta susrecem sa krvarenjem usred ciklusa. Ciklus je 28 dana, uredan inace.
Sortiraj odgovore
Najstariji