Otvoren foramean ovale

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mišić
    25. Ožujak 2015. 09:12

Pozdrav,da li netko ima iskustva sa otvorenim foramenom ovale kod beba,moja mala se rodila s tim i kazu da treba zarast u roku od 6mj do godinu dana na kontroli kod kardiologa jos nije zaraslo pa me sada frka hoce li joj ikad zarast i koje su posljedice?? Posto je mala plakala tokom uzv-a srca doktor nas je nabrzinu izbacio uz recenicu "tolko vam place dijete da se nemogu skoncetrirat,nije zaraslo sestra ce vas dalje uputit" ljubaznost na vrhuncu i jos je privatnik...uzas,nase zdrastvo...

koala123
    25. Ožujak 2015. 10:15

nemam iskustva s tim ali mi je zao da si dozivjela takvu nestrucnost i bezobrazluk i to jos kod privatnika. uzas. ako ti smijem dat savjet da mozda potrazis jos jedno misljenje. gospodin se ne moze skoncentrirati? zbilja uzas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.