Moja curica Dora ima 5 godina i obožava Mašu, gledala je sve crtiće, čak i prije nego što je počeo s prikazivanjem na Novoj tv. Kad je saznala za predstavu u kazalištu ne prestaje pitati kad ćemo ići u kazalište. Maša je jako zabavna i nestašna, pa i moja curica glumi Mašu i njene nestašluke, možete samo zamisliti kako smiješno izgleda :)
Moja curka 5 i pol god, zato jer je Masa presmjesna..a kome nije ;) a tu je i mali braco koji uz seku gleda masu kak kuha kasu..ta nam je omiljena epizoda..a mora i mama priznat da i ona voli gledat masu..onako uz njih pa se prisjetiti svih djetinjarija koje smo ko klinci radili, visili naglavacke, padali, mazali se, doma dovlacili razne zivotinjice i pokusavali ih udomiti, hehe..nazalost imam osjecaj da djeca danasnjice takvo djetinstvo bas i nece moci osjetiti zbog "sofisticiranije" igre mobitelima i tabletima..sreca pa je jos u nama roditeljima ostalo tog Masinog duha pa ih podsjetimo sta znaci zaprljati rukice i nogice i punim plucima uzivati u djetinstvu..da malo zaokruzimo sve to, taman bi nam kazaliste bilo kao tresnjica na slagu ili se kaze slag na tresnjici..u svakom slucaju, kuzite ;)
Nema ljepšeg nego vidjeti taticu i kćer dok gledaju Mašu i medu, i smiju se blesavici dok radi spačke. A još zanimljivije je kada te iste spačke poslije ja čistim i spremam hehe. Najjači crtić ikad, i za velike i za male. Voljeli bi ih osobno vidjeti, taj osmijeh na licu se nemože ničime kupiti ! <3
Moj sinko gledao masu i medu jos na ruskom dok nisu ni stigli kod nas :) uvijek je govorio da je medo sasav i naivan a masa sefica i da njemu nikad nitko nebude sef :) ali..stvari se mijenjaju pa je sinko dobio seku..seka ima 1,5 godina i jaaako voli masu..a jos vise voli zafrkavat bracu pa moj sinko kaze..eto mama rodila si mi seficu,malu masu..a ja sam jadan ipak ispao njezin sasavi i naivni medo!! :D mi bi raaado na predstavu s mojom seficom masom i tuznim naivnim medom :)
Nanni
Sortiraj odgovore
Najstariji