Tko su sretni dobitnici kolica, tricikla i ležaljke za dijete?

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Lejla & Filip

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

nagrade su odlicne ,ali kakve sam ja srece necu nista opet osvojiti ali opet ima tu neka nada koja nas malo potisne da se igramo sa vama i da pokusamo osvojiti nesto za naseg malisu ili za necaka/necakinju ...a mozda i za kcerkicu za rođendan sad 30.07 mmm ondek sreci nebi bilo kraja

Lejla & Filip

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

duje1

nagrade su odlicne ,ali kakve sam ja srece necu nista opet osvojiti ali opet ima tu neka nada koja nas malo potisne da se igramo sa vama i da pokusamo osvojiti nesto za naseg malisu ili za necaka/necakinju …a mozda i za kcerkicu za rođendan sad 30.07 mmm onda sreci nebi bilo kraja
  • retita

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

Mi smo se sa naše 3 cure navozili,naljuljali a bome u kolicima i naspavali !!!ZATO DRAGE MOJE AKO JA OSVOJIM NAGRADU JEDNOJ OD VAS SLUČAJNIM ODABIROM POKLANJAM NAGRADU!!!Uživajte u svojim malim skakavcima,rastu prebrzo...Pozdrav od vesele mame i 3 još veselije curice...

• anavi2

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Nagrada je jako primamljiva jer svi znamo koliko te stvari koštaju. Budući moja sestra treba roditi u jesen, a mojih 3 klinaca i još 2 od poznanika su totalno iskoristili ( čitaj rasturili) naša kolica ja ovu nagradu pokušavam osvojiti za svog nećaka.

• betamateja

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Nagrade su odlične....svakoj bi se od srca obradovala jer bi mi sve dobro došlo!!!!

Tenchy

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Nama prva beba stiže početkom 9 mjeseca   bilo bi lijepo dobiti ležaljku 

• Slatkica5

Prijavi adminu

Sto reci,bilo bi jako dobro dobiti nagradu bebu ocekujemio u 11mjesecu,a to nam je cetvrto prema tome sve sto nam sad treba vec je sve u rasulu,pozdrav

• romi

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Nagrade ne mogu biti bolje,bilo bi odlicno dobiti nesto

Romana

DaMaZg

Prijavi adminu

Elin nam stiže u 10 mjesecu :) Bilo bi super osvojiti nagradu, veliko olakšanje za naš financijski budžet :) Držimo fige!!!!! :)

"Let your soul be your pilot" :*

• Keti10

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Mi jako puno želimo tricikl. Emici je rođendan 5.08. i puno bi nam značilo da ga dobijemo.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.