Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
nagrade su odlicne ,ali kakve sam ja srece necu nista opet osvojiti ali opet ima tu neka nada koja nas malo potisne da se igramo sa vama i da pokusamo osvojiti nesto za naseg malisu ili za necaka/necakinju ...a mozda i za kcerkicu za rođendan sad 30.07 mmm ondek sreci nebi bilo kraja
nagrade su odlicne ,ali kakve sam ja srece necu nista opet osvojiti ali opet ima tu neka nada koja nas malo potisne da se igramo sa vama i da pokusamo osvojiti nesto za naseg malisu ili za necaka/necakinju …a mozda i za kcerkicu za rođendan sad 30.07 mmm onda sreci nebi bilo kraja
Mi smo se sa naše 3 cure navozili,naljuljali a bome u kolicima i naspavali !!!ZATO DRAGE MOJE AKO JA OSVOJIM NAGRADU JEDNOJ OD VAS SLUČAJNIM ODABIROM POKLANJAM NAGRADU!!!Uživajte u svojim malim skakavcima,rastu prebrzo...Pozdrav od vesele mame i 3 još veselije curice...
Nagrada je jako primamljiva jer svi znamo koliko te stvari koštaju. Budući moja sestra treba roditi u jesen, a mojih 3 klinaca i još 2 od poznanika su totalno iskoristili ( čitaj rasturili) naša kolica ja ovu nagradu pokušavam osvojiti za svog nećaka.
Sto reci,bilo bi jako dobro dobiti nagradu bebu ocekujemio u 11mjesecu,a to nam je cetvrto prema tome sve sto nam sad treba vec je sve u rasulu,pozdrav
Sortiraj odgovore
Najstariji