'Odaberite rodilište u kojem će se poštivati vaše želje'

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar meriemica

    meriemica

    Broj poruka: 52

    Prijavi adminu

    Ljudi, izbjegnite Petrovu ako želite odnijeti glavu na ramenima, apsolutno nikakva prava kao ljudsko biće tamo nećete ostvariti, vratit ćete se s traumom koja se ne zaboravlja, pregaženim dostojanstvom, upalama, mastitisom… Da, ne ravnajte se prema pričama prijateljica, svako iskustvo je posebno i pitanje je s kakvim neki preporukama ovamo dolaze, naime, neki ne budu tretirani kao ljudska bića dok se s druge strane za druge kuha posebna hrana i skače na svaki poziv jer su neke tobožnje zvijezde (oronule manekenke i sl.).

  • Deleted user

    Broj poruka: 632

    Prijavi adminu

    Takvih iskustava ima iz svih bolnica i svih odjela, stvarno ne treba generalizirat. Zao mi je sto imas tako ruzno iskustvo za tako lijep dogadjaj u zivotu, ali evo ima i hrpa cura ovdje koje su super zadovoljne bile a nisu oronule manekenke i nisu imale nikakv ekstra tretman

  • Avatar AmelieM

    AmelieM

    Broj poruka: 150

    Prijavi adminu

    Tako je kaktus,slazem se da svugdje ima.negativnih iskustava.. meni je u petrovoj sve bilo super,i jos smo bili 10dana,osoblje puno podrske i savjeta,od sestra pa do doktora..ali svako doživljava drugacije,zao mi je za loše iskustvo meriemica.. 😐

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.