Od transfera do bete

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zilla
    09. Studeni 2017. 10:16

Za sve koje teško preživljavaju dane do bete - opisite simptome koji vam se pojavljuju i statistiku bete po danima nakon transfera :) možda nam svima olakša čekanje ...

Zilla

https://lbdf.lilypie.com/rm8Lp1.png

• KATARINA2303
    20. Ožujak 2023. 19:03

Pozdrav cure , imam pitanje ako bi mi koja htjela pomoći.Embriotransfer je bio 11.03.
    Betu bi trebala vaditi 24.3. u petak. Nisam izdržala i napravila sam popodne 2 clear blue digitalna testa, oba negativna.

Po Vašim iskustvima, da li sam ih prerano učinila? Da se ne nadam pozitivnoj beti u petak?
    Hvala i sretno svima

• kaya
    21. Ožujak 2023. 15:24

KATARINA2303

Pozdrav cure , imam pitanje ako bi mi koja htjela pomoći.Embriotransfer je bio 11.03.
    Betu bi trebala vaditi 24.3. u petak. Nisam izdržala i napravila sam popodne 2 clear blue digitalna testa, oba negativna.

Po Vašim iskustvima, da li sam ih prerano učinila? Da se ne nadam pozitivnoj beti u petak?
    Hvala i sretno svima

Napravi test ujutro na prvi urin, tek kasnije pokaze i na popodnevni 

1 Curica, spontana t
    1/21 inseminacija, biokemijska
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023
    06/23 spontana TT, ab.7tt
    Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
    Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
    1 blastica vraćena, ništa za pohranu

• KATARINA2303
    22. Ožujak 2023. 12:18

kaya

KATARINA2303

Hvala i sretno svima

Napravi test ujutro na prvi urin, tek kasnije pokaze i na popodnevni

Jutros dva negativna , simptomi kao pred menstruaciju, tako da mislim da neću ići ni vaditi betu ako prokrvarim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.