Nuhalni nabor u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dada1234

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    mame molim iskustva,pomoc,trudna sam 12 tjedana,bebin nn je 4,3,zabrinuta sam,dal da idem na 4d il? cekam nalaze od krvnog probira…ocajna sam,mame molim iskustva

    dr

  • dada1234

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    neznam dal postoji vec gdje ova tema…ali bi rado da mi se koja mama javi…help  

    dr

  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Draga dada1234, možete pročitati iskustva u već otvorenoj temi:

    https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/kombinirani-probir-81 [klokanica.24sata.hr]

  • Avatar Mary36

    Mary36

    Broj poruka: 1453

    Prijavi adminu

    Draga dada1234 ja nemam iskustvo kao ti al evo samo da te podržim i poželim ti da sve prođe ok. Nisam išla na daljnje testove i samo sam zatražila dr da mi izmjeri nuhalni nabor koji je na mojoj bebici jedva postojao tako da sam odlučila na tome stati. Isto sam je zamolila da samo pogleda da li ima nosnu kost jer je down djeca često nemaju. Ne vjerujem da bih pobacila ni da sam saznala da ima down, tako da se nisam htjela nervirati, ali to je naravno tvoja odluka. Nadam se da će sve proći ok za vas!

    [tickerfactory.com]
    [tickerfactory.com]

  • dalia03

    Broj poruka: 112

    Prijavi adminu

    dada1234


    neznam dal postoji vec gdje ova tema…ali bi rado da mi se koja mama javi…help  

    Draga dada 1234,zatrudnila sam sa 35 god.i odmah u startu mi je rečeno da ću u 12.tt,morati obaviti sve te pretrage isključivo samo zbog god…napravila sam 4D gdje je mjeren nn nabor,bio je samo 1,6 i gin.je rekla da je to ok…nisi navela da li ti je mjerena nosna kost?jel to je takoder vrlo važno…meni je gin.sve temeljito napravila,i bez obzira na sve uredne nalaze slala me vaditi krv,i čak mi je spominjala i amniocentezu….sve te daljnje pretrage sam odbila,nn nabor je bio skroz u granicama i nosna kost lijepo vidljiva…sve uredno…znam da nn preko 2,5 nosi neke rizike,a od 3-4 mm preporučuje se obavezno obaviti sve dodatne pretrage…kod tebe je preko 4,znači ipak je povećan i mislim da bi trebala obaviti sve pretrage…iako samo povećan nn nije indikacija da nešto nije u redu,vrlo je važno vidjeti i mjere nosne kosti…eto napisala sam ti ono što znam iz svog iskustva,puno sam se informirala o tome kad sam zatrudnila…želim ti svu sreću i da sve bude ok

  • Tinka32

    Broj poruka: 45

    Prijavi adminu

    Raspitajte se po privatnim klinikama za harmony test. Riječ je o neinvazivnom testu (vadi se krv majke) na kromosomske bolesti. Košta oko 6000 kn, nalazi se čekaju oko 2 tjedna.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.