Nifty test rezultati

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tea2807
    20. Ožujak 2020. 19:02

Poz svima. Trudna sam 12+4 doso mi je rezultat kombiniranog probira za down sindrom biokemijski rezultat 1:30. Odlucila sam se za nifty da dobijem neke konkretne rezultate. Zanima me kolko treba paketu da dode kad se plati, kolko se cekaju rezultati i jel u njemu pise konkretno za sindrome rezultat da ili ne ili isto pise ovako sanse da se dobije. Nebi prekidala trudnocu ali zelim znati sa sigurnoscu ako je  moguce da se mozemo pripremiti kakav nas zivot ocekuje. Hvala

Sara 🌸
    20. Ožujak 2020. 20:05

Možda da radije pitaš u "Ljetnim krafnicama" ili "Jesenskin bebama", brze ces konkretan odg dobit?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Vucica
    20. Ožujak 2020. 20:10

Mene su zbog godina uputili odmah na taj test, ja sam uzela Harmony to je slicno. Moja ginekologica je imala od njih set pa nisam morala cekati da dodje. Kontaktirala sam Harmony firmu i s njima potpisala ugovor koji sam morala poslati. Imas vjerojatno izbor sto tocno zelis, mi smo uzeli test na 3 sindroma trisomije ukljucujuci Down za 3500 kn, oni skuplji imaju i vise. Krv sam otisla izvaditi u privatnom laboratoriju u mom gradu i oni su slali u Harmony, nakon cca 5 radnih dana rezultati su stigli. Oni opet pokazu vjerojatnost za svaki sindrom odvojeno ali su puno tocniji, s time da mislim da je amniocenteza ipak najsigurniji test. Nadam se da sam pomogla, zelim ti srecu i da sve bude u redu. 

• Mihaela7
    05. Studeni 2021. 11:07

Pozdrav svima 
    Ušla sam u 14tt. Radila sam Nifty test 27.10.2021. i odabrala sam plus paket sa svime.
    Danas je prošlo 6 radnih dana od tada.
    Radila sam test u Fem Point poliklinici u Rijeci. Rečeno mi je da rezultati dolaze od 6 do 10 dana.
    No, same znate koliko je stresno to iščekivanje..
    Zanima me ima li koja trudnica da je dobila rezultate prije 10 dana? 
    Hvala vam na odgovorima. 

Visibaba07
    05. Studeni 2021. 11:30

Pozdrav Mihaela,ja neznam odgovorit na tvoje pitanje jer se Nifty tek spremam raditi ali ti možeš odgovoriti na moje pitanje 😊
    Ja planiram isto raditi u Fem Pointu pa me zanima dali plaćaš kod njih test ili si ranije platila preko interneta ? Dali su ti napravili ultrazvuk na dan vađenja krvi?
    Nadam se da ćeš nalaze dobiti čim prije :) sretno i hvala na odgovoru 😊

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Malena3
    07. Studeni 2021. 21:08

Mihaela7

Pozdrav svima
    Ušla sam u 14tt. Radila sam Nifty test 27.10.2021. i odabrala sam plus paket sa svime.
    Danas je prošlo 6 radnih dana od tada.
    Radila sam test u Fem Point poliklinici u Rijeci. Rečeno mi je da rezultati dolaze od 6 do 10 dana.
    No, same znate koliko je stresno to iščekivanje..
    Zanima me ima li koja trudnica da je dobila rezultate prije 10 dana?
    Hvala vam na odgovorima.

Pozdrav, ja sam radila u petak U Rijeci u Poliklinici Vezmar. Rekao mi je dr da bi do drugog petka trebala dobit nalaz. U prvoj trudnoći sam radila u Suncu i došao mi je 7.dan nalaz. Vjerujem da Vam je sve ok, sretno ❤️

• Vivala
    01. Prosinac 2021. 01:02

Drage moje, ja sam isto radila Nifty. Radila sam onaj super plus - naravno, kad već radiš onda sam kao tuka kupila najskuplji model jelte. Dobila sam u rezultatu neki sindrom za koji do tada nikad čula nisam. Ne bih to dobila da nisam uzela taj PLUS... radilo se o nekoj mikrodeleciji. Mikrodelecija. Hm... Prije toga sam čula da su rezultati 99% sigurni. Onda kad sam dobila rezultat ginekologica je isto bila u šoku i počela sa mnom pričati o prekidu trudnoće jer naime, sindrom je toliko težak da bebica neće moći preživjeti. Suprug i ja plakali kao kišna godina jer smo znali i spol već...uglavnom hvala Bogu išli smo se raspitivati kod drugih doktora... je li tko imao kakva iskustva.... i koliko je Nifty zapravo točan... nakon istraživanja (a vjerujte mi čitala sam i engleske stranice i sve samo da razumijem o čemu se tu radi) i da skratim priču... nalazi su sve samo ne pouzdani... za ovaj moj sindrom je šansa naime 1:70 da je pozitivan nalaz zapravo pozitivan. 1:70, a ne 99:100 kako sam prvotno mislila... naime... puno toga na dobivenom nalazu treba znati pročitati... O točnosti nalaza ovisi toliko toga... udio fetalne dna, onda ovisno o sindromu piše vjerojatnost neka...kod mene je pisalo n/a - što znači da nije dovoljno istraživanja rađeno da bi se znalo... kasnije sam na engleskom pročitala da je svega 144 nalaza takvih dobiveno i svega 1 dijete na kraju je zaista imalo taj sindrom... tako nešto je bilo... 
    Hvala puno liječnicima zbog kojih se nisam prestala boriti. Apeliram na sve koje eventualno budu čitale ovo u budućnosti i nažalost doživjele isto što i ja - potražite stručnjake. Ja sam se obratila Sv.Duhu, divnom dr. Hafneru, sve najbolje mogu reći za njega. Preko puta njegove ambulante je dr. Feodora... stručnjakinja za ovakve stvari... zna kojom metodom što propitati, ali jedino amnio daje sigurne nalaze. Meni je amnio bio savršen. Danas imam pored sebe predivno dijete, zdravo... i zao mi je što sam radila nifty ali mi je još više žao zbog toga što se prije niftyja nisam informirala o tome koliko su ti nalazi zaista točni... ... 

lealea
    02. Prosinac 2021. 15:09

Ja sam prvi put radila Nifty plus i ginekolog mi nista nije objasnio bas kao tebi tvoj. Jako neozbiljno. Sad se spremam ponovno no imam drugog ginekologa koji mi je u startu preporucio uzeti osnovni paket testa za koji se odlucim (Nifty, Harmony) jer za prosireni panel nije tocnost kao za osnovni. Rekao je da postoji sansa lazno pozit nalaz za mikrodelecije, i da se onda ide na amniocentezu sto je invazivna pretraga, ili recimo odbijes amnio pa se grizes i brines. Iskusni ginekolozi ne preporucuju prosirene pakete no ipak NIPT test ima daleko vece prednosti od kombiniranog probira. Na rizik da ne napravim ni NIPT test ni kombinirani nebi isla jer znam 2 mlade zene 30 god i ispod 30 koje su rodile dijete s Downom. Jedna je znala nakon loseg probira i bila je spremna, druga nije radila nikakav test i doznala je kad je rodila. Ja se s takvim stresom nakon poroda ne bih mogla nositi. 

• pravnica
    13. Rujan 2022. 19:13

Pozdrav, zanima me da li se neka od vas susrela s neudpješnim nalazom harmonyja zboh niskog fetalnog dnk. prvi put raden u 12 tjednu, stiglo da je fetalni dnk 3,2%, a trebaju za testiranje najmanje 4%. drugi puta raden u 15+5, stiglo da je fetalne dnk 3,8%. na uzv je sve u redu, sve odgovara tjednu trudnoće. predlazu da treći put radimo test.

• Frida1233
    26. Rujan 2022. 15:04

Pravnica, da li si dobila rezultate? 
    7 dana nakon odrađenog Nifty testa mi je dosao mail "da uzorak krvi nije prošao proces kontrole kvalitete (QC) na temelju povećanog postotka gvanina i citozina, te je potreba ponovna analiza uzorka", ali nije potrebno ponovno vađenje krvi, i da cu rezz cekati jos tjedan dana.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.