Nevjerojatne fotografije: Djed pomogao 'poroditi' svog unuka

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nira001

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Želim da podelim moje divno svedočenje o tome kako sam vratio moju suprugu iz mog života, želim da kažem ljudima na svetu da postoji pravi čarobnjak na mreži i da je moćan i iskren, da se zove Baba Wale Wiseman, pomogao ja sam nedavno ponovo ujedinio moju vezu sa mojim suprugom koji me je ostavio, kad sam stupio u kontakt sa Wisemanom, bacao je ljubav za mene i moga supruga koji je rekao da nema nikakve veze sa mnom, ponovo me pozvao i počela da me prosja. Svima koji čitaju ovaj članak i trebaju svaku pomoć Wiseman takođe može ponuditi bilo koju vrstu pomoći kao što su Reuniting of the marriage and relationship, liječenje svih vrsta bolesti, sudski slučajevi, trudnoća trudnoće, sada smo vrlo zadovoljni samim sebi. Wiseman ga tera da shvati koliko volimo i trebamo jedni druge. Ovaj čovek je zaista i dobar. Može vam takođe pomoći da popravite prekinut odnos. Imao sam muža nazad! Bilo je to čudo! Nema savjetovanja o braku i radimo veoma dobro, u našem ljubavnom životu. Kontaktirajte ovog velikog čovjeka ako imate bilo kakav problem sa trajnim rješenjem
    putem e-pošte: babawalewiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348129806153

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.