Neki čudan ciklus i puno pitanja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Deleted user

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Drage mame, prije svega lijep Vam pozdrav.
    Iza mene su 3 trudnoće  i 2 poroda, nažalost jednu bebu sam izgubila. Od cca 6og mj. prošle godine samnom se događa nešto, ali što pitanje je koje meni nije jasno. 
    Nikada nisam imala redovite mjesečnice, pod time mislim da sam imala svaki mj. ali kod mene nikad nije bilo ono “svakih 28 dana”, nego bi nekad dobila 28mi dan, nekad 30ti, nekad 34 itd.
    Prošle godine u 6/7/8 mj. imala sam redovito mjesečnicu, onda u 9om mj. nije došla Početkom 10og mj. nazvala sam ginekologicu koja mi rekla da napravim test i javim joj rezultat kako bi se dogovorili za dalje. Test je bio neg. a ja sam dobila m.
    Bila sam na pregledu, doktorica me pregledala, napravila papu, i uzv i rekla kako je sve u redu te da ona ne vidi razloga zašto se ciklus poremetio i to je to.
    Međutim ja i dalje imam problema, u 11om mj. sam dobila, u 12om mj. nisam, nego sam dobila 1.1. sa kašnjenjem 10 dana, sada evo opet ništa. Tj. prije 3 dana na dan očekivane menstruacije, ja sam dobila gotovo ništa. Skroz neki iscjedak, jako oskudan, blago roze bole, i to je to. Svaki dan nosim uložak, mislim si možda će krenuti, svaki dan na ulošku nađem tek neki obris ni nalik ničemu.

    Gledajući sve to, smatram da mora biti neki razlog zašto je to tako kod mene sada, ali moja doktorica tvrdi da je sve u redu, i ni ne spominje neke druge pretrage ni ništa drugo.

  • Avatar truskawka

    truskawka

    Broj poruka: 992

    Prijavi adminu

    Ne znam sto bih rekla, mozda se samo previse brines, a mozda su ti se hormoni malo poremetili pa ti tjelo misli da ulazis u menopauzu. Probaj pitati gin da te posalje na vadjenje hormona da se vidi sto se dogadja. Ja imam cikluse 34+ pa se zna desiti da mi totalno preskoci cijeli mj narocito veljacu 😂 kako god bilo probaj se manje brinuti oko toga ako gin kaze da je sve ok. Malo prehranu eventualno promjeniti na mj ili dva i bit ce sve super. Sretno 

    ❤N i V💙
    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.