Drage moje
07.02.2018. Sam dobila zadnju mjesecnicu i 14.02 i 15.02. Sam imala odnos u kojem je moj decko svrsio u mene pa se sad nadam :) inace su mi ciklusi 26-30 dana:) lagano osjecam bolove u donjem djelu kraljeznice sto prepisujem bolovima u ovulaciji
Ako ti je sad ovulacija onda se sada moras seksati da bi zatrudnila, a ne cekati da spermici od prije 5-6 dana obave svoje jer nisu vise u funkciji. 🙄🙄🙄🙄🙄 Osnove biologije, 7. razred.
Drage moje
07.02.2018. Sam dobila zadnju mjesecnicu i 14.02 i 15.02. Sam imala odnos u kojem je moj decko svrsio u mene pa se sad nadam :) inace su mi ciklusi 26-30 dana:) lagano osjecam bolove u donjem djelu kraljeznice sto prepisujem bolovima u ovulaciji
Trebas imati odnose od 12-17 dana od pocetka ciklusa da bi pogodila plodne dane s obzirom da ti nisu redovite. Ovo je bilo prerano da bi doslo do oplodnje. Racunaj da spermiji zive do 3 dana, iako ni to nije pouzdano
Dobro ti kazi cure. Meni zna ciklus biti od 26-29 dana, a O onda imam izmedju 10. i 17. dana, tako da sumnjam da ces ostat trudna ako ovih dana niste ili nemate odnose.
Sortiraj odgovore
Najstariji