Najmlađa hrvatska Palčica sada je zdrava beba

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar rhaea

    rhaea

    Broj poruka: 127

    Prijavi adminu

    Srčeko malo, nek bude zdrava i vesela!

  • Avatar paulinapetra

    paulinapetra

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Želim joj svu sreću ovog svijeta da bude sretna i vesela beba.Sve mi je to poznato jer i mi smo prošli isto.Moje su palčice rođene u 28-om tjednu ali samo jedna od njih se uspjela izboriti za život.One su pored svih respiratornih problema dobile i sepsu tako da je to bilo strašno.Hvala bogu moja palčica sada ima 2 godine i 7 mjeseci i potpuno je zdrava djevojčica.Moram naglasiti da su ove vježbe za takve bebe veoma važne i ma koliko vam bilo teško nikad ne odustajte.Oni neko vrijeme plaču i odupiru se vježbama ali s vremenom sve to prestane.Nedavno smo posjetili i psihologa što spada u redovnu kontrolu i moram reći da je doktorica bila oduševljena,i rekla nam je da je ona na razini djeteta za godinu dana starije.Sretno svim palčičima i imajte samo vjere da će oni biti dobro jer samo vas to može održati u tim teškim trenucima.

  • bela4

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    Bravo, mala ratnice:)

  • sanjaljubi

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Ribice mala, svu sreću ovog svijeta ti želim.

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Sretno lavice! :-)

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.