Najčešće greške koje usporavaju razvoj dječje inteligencije

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar renata6

    renata6

    Broj poruka: 2713

    Prijavi adminu

    Odličan članak, treba djeci sve dopustiti da istraže, ali naravno pripaziti na sigurnost!

  • Avatar MarijaŠ

    MarijaŠ

    Broj poruka: 1925

    Prijavi adminu

    Slažem se! Vrlo korisno… Dobro je znati 

    Krešimir 19.08.2014. <3

  • Avatar tena123

    tena123

    Broj poruka: 633

    Prijavi adminu

    tekst je svakako koristan iako ja ni kao dijete ni sada ne razumijem baš one roditelje koji djeci brane takve stvari, pa sve je to dječja igra i nema ništa loše u tome..

  • Avatar Neni5

    Neni5

    Broj poruka: 221

    Prijavi adminu

    …napominje da slično kao skakanje, djeluje i vrtnja oko svoje osi…
    Zato sam ja pametna  uvik sam se vrtila! 
    Dijete treba pustiti, nažalost sve je manje prostora vanka gdje se može igrati i izludirati, pa barem da im kući to omogućimo, a i lakše nam je što se tiče sigurnosti.

    [thebump.com]

  • sorina

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    Članak je dobor i poučan. I mogu reći da svojima ne branim ni skakanje,ni vrtenje. Naravno pazim da su sigurni tj.da se ne povrijede,a na podu su non stop

  • josipa.kristic.7

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Jako zanimljiv članak!

  • Avatar vividi

    vividi

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    Kod mojih je sve obratno.😁 Sto se tiče spuštenog stopala, mislim da ima veze i sa nasljednim faktorom. Starija kći je jako rano prohodala, i za kolica više ni čut. Sa 14 mjeseci samostalno uz i niz stepenice, bez držanja, trčala je bolje nego neko starije dijete, ali svejedno, problem spuštenih stopala nije izostao.

  • kate4141

    Broj poruka: 24

    Prijavi adminu

    Dr.Agbazara ist ein großartiger Mann, dieser Arzt hilft mir, meine Geliebte Jenny Williams zurückzuholen, die vor 1 Jahr mit mir Schluss gemacht hat und vor ein paar Tagen kam er zu mir zurück und bat sie mit Hilfe dieser spirituellen Kräfte zurück zu akzeptieren. Also, wenn Sie Hilfe in jeder Situation im Leben brauchen, kontaktieren Sie ihn per E-Mail über: ( agbazara@gmail. com ) oder rufen Sie / WhatsApp  +234 810 410 2662

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.