Mrzila sam trudnoću i nisam se zaljubila na prvi pogled u dijete. Kakva sam ja to majka?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar NikolinaMama

    NikolinaMama

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Marija B., svaka Vam čast što se podijelili ovu, zapravo, tužnu priču s nama. Meni je drago da živimo u 21. stoljeću i da žene mogu otvoreno govoriti o osjećajima vezanima za trudnoću. Žao mi je što ste imali tešku trudnoću i što Vam je na nju ostalo gorko sjećanje.

    Trudnoća nije mačji kašalj, čak niti ona najlakša. 

    I sve što žene govore vezano uz trudnoću nije rečeno zato da bi se žene žalile, već da kažu kako se doista osjećaju. A nerazumijevanje na koje nailaze, poglavito nerazumijevanje od strane žena, nekada zna biti zastrašujuće.

    Međutim, ne dajte se, podijelite što Vas tišti, kada čovjek vidi da nije jedini kojeg muče takve brige, nekako mu je lakše…

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.