Molim vas pomoć!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Deleted user

    Broj poruka: 22

    Prijavi adminu

    Ppzdrsv svim trudnicama i mama :) Molila bih vas za savjet ako se bilo tko nasao u ovakvoj situaciji. Danas sam bila na pregledu kod ginekologice i svaki put kada dodem dajemo urin za trakicu, i na trakici se ispostavilo da imam povisene bjelancevine u urinu. Ali da nije jako. Pitala me da li sam ikada imala problema sa bubrezima, nisam nikada imala ikakvih problema. Pa mi je prepisala antibiotike Furocef 500mg, Rojazol 200mg i UriRoyal granule koje se popiju navecer. E sada mene je strah tih antibiotika da ne nastete mojoj bebici a opet nije mi rekla da imam bakteriju vec povisene bjelancevine pa ne znam zasto moram piti antibiotike. Nakon toga sto popijem moram vadit urinokulturu. Inace sam trudna 21tj i sve je bilo u redu do sada. A u zadnje vrijeme sam jela dosta pa mi se mozda to povisilo. Ima li netko ko je pio te antibiotike u trudnoci? Kolko mozes biti siguran uopce? Molim vas da mi netko odgovori ko je imao slicnu situaciju barem. Hvala puno!

  • Deleted user

    Broj poruka: 374

    Prijavi adminu

    Bok 😊 
    nisam pila tocno te ali sam od početka trudnoće u razmaku od mjesec ipo dana pila Klavocin,Klavobel i evo sada Novocef zbog upale mjehura ..bila sam na pregledu s bebom je sve u redu 
    sad sam 17+4 .. isto sam koristila Rojazol. 
    Ne vjerujem da Vam je dala bezveze antibiotike a i vise štete naprave te bakterije i povišene bjelančevine nego da se liječe antibiotikom 

  • Deleted user

    Broj poruka: 22

    Prijavi adminu

    Hvala vam puno @MaybeBaby❤❤

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.