Moja djevojčica mora ostati u bolnici!

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Av

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Naša djevojčica je sa godinu i 3 mjeseca također imala urino-infekt (e. coli) a simptom je bio temperatura do 38 stupnjeva i jednom je povratila. Također je bio vikend, i također nisam htjela paničarit, ali me svekrva koja je radila kao sestra na pedijatriji upozorila da bi mogla biti riječ o urinoinfektu i da ipak odemo doktoru jer je vikend a stvari bi se kod tako male djece mogle zakomplicirati u sekundi.Otisli smo na zaraznu gdje su nam potvrdili da je riječ o urino-infektu i dali su nam antibiotik koji smo pili kod kuće. Javili smo se nasoj pedijatrici zbog kontrole koja nas je uputila nefrologu na Rebro,  Kontrole smo radili kod nefrologa svaka cca 2 mjeseca, dok 5 puta nalaz za redom nije bio ok, to je trajalo oko godinu dana. Također nas je nefrolog poslao odmah na UZV da se sve provjeri, a ne na rentgen, i to smo obavili na Rebru također, i hvala Bogu bilo je sve ok. Uglavnom antibiotik je napravio svoje i malena ce sad 3 godine a urino-infekt se nije ponovio više i nadam se da neće. Vašoj malenoj želim sto brze ozdravljenje a Vam puno snage dok to sve ne prođe.

  • luna

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Mojoj djevojčici je sa 4 mjeseca dijagnosticiran refluks obostrano, III/IV i IV/V. Prvi put završili u bolnici na 10 dana sa njezina 2 mjeseca, drugi put 2 mjeseca nakon toga sa njezinih 4 mjeseca. I treći put malo poslije navršene 1 godine. Ona će sad 2 godine, i na profilaksi smo već 1 godinu i 10 mjeseci. U 7. mjesecu smo napravili operaciju defluksom i čekamo 11. mjesec da vidimo dali je operacija uspjela. Iskreno se nadamo da je i da je naša noćna mora završila. Želim vam puno snage i strpljenja dok se sve to ne riješi, a malenoj što brže ozdravljenje.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.