Mogucnost trudnoce

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mila20

    Broj poruka: 13

    Prijavi adminu

    Pozdrav.
    Decko i ja radimo na bebi. 6 dana nakon ovulacije poceli su bolovi u donjem dijelu trbuha i pulsirajuca bol. 2 dana prije (ne)ocekivane M  dobila sam smedji iscjedak i par kapi roze krvi. Drugi dan sam prokrvarila, nije bilo krvarenje ko inace, puno gusce. Treci dan je bilo dosta slabije. Od cetvrtog do sedmog dana svjetla krv i smedji iscjedak. Je li moguća trudnoća? Da napomenem da dva tjedna nakon M grudi su mi jako otecene i bolne, bradavice tamnije i primjetila sam da mi curni tekucina iz lijeve bradavice.

  • m33

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Pozdrav zene :) 
    Ovako.. 25.8 sam imala M, inace mi ciklusi traju 28-30 dana. Zadnji put mi je kasnila kad sam ostala prvi put trudna x)
    Ja i muz puz smo spavali 31.8-3.9 s tim da smo pazili jer nismo jos za drugo… to po svemu ne bi trebalo biti ni blizu ovulaciji i plodnim danima.  Ovaj mjesec sam imala cudna probadanja 15.9, pronadena mi je slobodna tekucina u douglasu,s tim da je na uzv videno da mi je ovulacija bila… takoder i 20.9 pa sam dobila zinnat jer dr sumnja na neku upalu.. trenutno ga pijem, u meduvremenu sam imala i bubrezni kamenac , ali M jos ni traga ni glasa. Danas je 32 dan i test mi je negativan… 

  • Avatar SAYuRI

    SAYuRI

    Broj poruka: 1161

    Prijavi adminu

    m33

    Pozdrav zene :)
    Ovako.. 25.8 sam imala M, inace mi ciklusi traju 28-30 dana. Zadnji put mi je kasnila kad sam ostala prvi put trudna x)
    Ja i muz puz smo spavali 31.8-3.9 s tim da smo pazili jer nismo jos za drugo… to po svemu ne bi trebalo biti ni blizu ovulaciji i plodnim danima. Ovaj mjesec sam imala cudna probadanja 15.9, pronadena mi je slobodna tekucina u douglasu,s tim da je na uzv videno da mi je ovulacija bila… takoder i 20.9 pa sam dobila zinnat jer dr sumnja na neku upalu.. trenutno ga pijem, u meduvremenu sam imala i bubrezni kamenac , ali M jos ni traga ni glasa. Danas je 32 dan i test mi je negativan…


    On Zinnata ti moze kasniti malo se poremetio balans hormona. Po svemu napisanom nisi trudna…

    💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
    [tickerfactory.com]

  • IvanaH4

    Broj poruka: 95

    Prijavi adminu

    mila20

    Pozdrav.
    Decko i ja radimo na bebi. 6 dana nakon ovulacije poceli su bolovi u donjem dijelu trbuha i pulsirajuca bol. 2 dana prije (ne)ocekivane M dobila sam smedji iscjedak i par kapi roze krvi. Drugi dan sam prokrvarila, nije bilo krvarenje ko inace, puno gusce. Treci dan je bilo dosta slabije. Od cetvrtog do sedmog dana svjetla krv i smedji iscjedak. Je li moguća trudnoća? Da napomenem da dva tjedna nakon M grudi su mi jako otecene i bolne, bradavice tamnije i primjetila sam da mi curni tekucina iz lijeve bradavice.


    Jesi li radila test?

    28.9. ➕
    13.10. ❤️
    23.11. Harmony uredan 💙

    [tickerfactory.com]

  • Avatar Maree91

    Maree91

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Pozzz žene 😃
    Muž i ja radimo na bebi otprilike 4 godine.. ciklus mi traje 28-32 dana, zadnju mjesecnicu imala sam od 21.09-26.09… a onda sam 05.10.(15.dan ciklusa) primjetila na toaletnim papiru blijedo rozi iscjedak.. na dnevnom uložku nije bilo ništa, znaci samo na toaletnom papiru. Sutra dan smeđi iscjedak na gacicama zatim sam 2 dana imala jace krvarenje i morala sam koristit uložke.. inace nikad mi se nije  dogodilo tako nešto i pomalo me strah zasto je došlo do toga.. ????

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.