Mogu li muškarci uistinu razumjeti svoje trudne partnerice?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nutella

    Broj poruka: 315

    Prijavi adminu

    Imam jednog takvog. Nije bas avanturist,ali za Bozic,Uskrs i Veliku Gospu mora bit kuci sa bracom,roditeljima i ostalom rodbinom…temin nam je 7.1.a zivimo 1600km od rodnog kraja. Zamislite kako je vec pocetkom trudnoce isplanirao odlazak na godisnji za Bozic (jer 2tjedna ima kolektivni god.pa sto bi on bezveze lezao u stanu). A ja trubim i trubim da sam tad pred porod i da nema sanse da sam sposobna putovat bilo gdje. Ali ne,on svoje pa svoje,idemo i gotovo.ajde ima vremena pa sam ga pustila da mu se slegne. I nakon nekog vremena gospodin je shvatio koliko mi je nekad tesko sjedit i na kaucu a kamoli 16sati u autu.a shvatit ce jos i bolje kako stomak bude rastao. Mi zene moramo imati celicne zivce,na zalost muskima to kasno dodje iz g*** u glavu

    Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru….

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.