Mjesecnica nakon pozitivnog testa

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • PčelicaMaJa

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Pozdrav! 
    Dakle, mjesecnica je stigla danas, nakon 2 tjedna kasnjenja. clearblue je prije 5 dana pokazao pozitivan rezultat 1-2 tjedna, a ostali testovi su bili u najboljem slucaju upitni (kasnija pojava linije ili upoce ne) 
    Pregled kod svoje lijecnice jos nisam imala, ona je na godišnjem i vraca se za tjedan dana. Hitnu sam zvala rekli su da ako nema bolova i nije pretjerano krvarenje da ne trebam dolaziti.
    Polako se mirim s time da nisam bila trudna ili ako i jesam vise nisam, ali brine me sto dalje. Hoce li se to samo ocistiti, obzirom da je mala trudnoca ili bih mogla kasnije imati neke probleme? 
    Danas je neradni dan pa nemam gdje osim hitne, a oni nisu bili pretjerano zabrinuti..

Marina.25

Broj poruka: 114

Prijavi adminu

PčelicaMaJa

Pozdrav!
    Dakle, mjesecnica je stigla danas, nakon 2 tjedna kasnjenja. clearblue je prije 5 dana pokazao pozitivan rezultat 1-2 tjedna, a ostali testovi su bili u najboljem slucaju upitni (kasnija pojava linije ili upoce ne)
    Pregled kod svoje lijecnice jos nisam imala, ona je na godišnjem i vraca se za tjedan dana. Hitnu sam zvala rekli su da ako nema bolova i nije pretjerano krvarenje da ne trebam dolaziti.
    Polako se mirim s time da nisam bila trudna ili ako i jesam vise nisam, ali brine me sto dalje. Hoce li se to samo ocistiti, obzirom da je mala trudnoca ili bih mogla kasnije imati neke probleme?
    Danas je neradni dan pa nemam gdje osim hitne, a oni nisu bili pretjerano zabrinuti..

Izvadite betu danas pa za 48h, ako uredno pada onda nema potrebe za brigu

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• PčelicaMaJa

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Hvala na prijedlogu probam sutra privatno.. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.