I ja evo dojim vec 2mjeseca. I nisam imala nekih vecih problema sa dojkama ali zato su me izludivali 'skokovi u razvoju'!
Imam kcer od 8god i ona nije bila tako zahtjevna beba, i duze je spavala!
Ali zato je sada sin extra zahtjevan!! Dovoljno je reci da je dobio 3kg u dva mjeseca! I to samo na mojem mlijeku!
Meni je najgore kada idemo negdje pa ga treba nahraniti. ..nema na svim mjestima mogucnosti za hranjenje..
Ali izdržati cu jos bar 4mjeseca i onda dosta! :-)
Tad ce imati vec 6mj i nece biti ovisan samo o mlijeku!
Meni je bitno nekako tih prvih 6mj a onda vec moze biti i na kasicama i cokolinu!
sve ovo prošla 2 puta i sada prolazim 3. put. Uz sve probleme koje ste naveli, meni prvi sin nije nikako mogao prihvatiti dojku i sisati, dok je mastitis trajao ja sam se izdajala i do 2 mjeseca starosti djeteta pokušavala uspostaviti dojenje, ali bezuspješno. S drugim sinom su se muke isplatile, dojili smo 11 mjeseci. Sad s trećim sinom, imam sve iste probleme kao i vi osim što mi mjesec dana ragade nikako ne prolaze, uz sve moguće tretmane i pokušaje liječenja postaju još gore i veće. Gotovo pri svakom podoju plačem od bolova.Sad sam u fazi da si mislim imamo li možda soor i upravo danas krećem s "tretmanima" ispiranja soda bikarbonom. Valjda će pomoći.
Sortiraj odgovore
Najstariji