Manji plod i smeđi iscjedak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cupko
    18. Rujan 2024. 14:15

Pozdrav svima!
    Našla sam hrpu komentara na temu smeđi iscjedak i moram reć da ste me smirile, ali...
    Danas sam od zadnje menstruacije (7.8.) točno 6 tjedana. Ujutro sam na gaćicama vidjela tamno smeđi iscjedak, bez bolova i zvala ginekologicu koja me narucila na hitam pregled. Na pregledu je ginekologica rekla da je plod manji i da je sad negdje 5. tjedan, a ne 6. Čini mi se da je nju više ta veličina zabrinula nego iscjedak. Srce se normalno još ne čuje. U utorak, 24.9. idem opet na pregled.
    Dala mi je duphaston 3 puta na dan, dodatnu folnu i mirovanje.

Molim vas ako je neka imala slučaj s iscjetkom i veličinom.
    Hvala!

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. ⏸️
    24.9. 5+5t ❤️
    5/2025 💙

• RioRio96
    19. Rujan 2024. 12:21

Pozdrav, 
    priča je slična kao moja...
    Po zadnjoj menstruaciji trudnoca je trebala bit 8tj, a moja je po plodu bila 5-6tj. Moji ciklusi su oko 40 dana i radila sam ovulacijski test koji je pokazao ovulaciju 23. dan ciklusa. Također je moguće da mi je ovulacija bila i kasnije od tog datuma jer sam dva dana nakon pozitivnog ovulacijskog testa prokrvarila 8 dana tj. manje nego menstrualno krvarenje. Doktorica je rekla da pricekamo, a ja sam negdje 7-8tj imala smeđi i krvavi iscjedak te mi je dr. dala utrogestan 3x1. Sad je sve ok, 12tj, a trudnocu racunamo po velicini ploda, a ne po zadnjoj menstruaciji.
    Možeš samo pričekati jer u ranoj trudnoci sve je moguce...
    Držim fige da bude sve okej! 

• cupko
    02. Listopad 2024. 14:50

Evo da odgovorim sama na svoje pitanje i utješim i dam nadu nekoj trudnici. 🙂

Iscjedak je jako brzo nestao, nakon dan dva u potpunosti i 24.9. sam imala idući pregled i dolaze novi problemi. Na prvom pregledu je embrij bio 1.6mm, a na drugom pregledu šok, imamo srčanu aktivnost, ali nije ništa narastao, ginek i dalje mjeri 1.7 mm. Ginekologica me tješi da je možda prvi put nešto pogrešno izmjerila nek dođem danas, 2.10. Danas dolazim na pregled i sve super. Imamo srčanu aktivnost, embrij 9 mm odgovara 6+6, iako sam prema zadnjoj menstruaciji 8 tjedana. Dva tjedna neizvjesnosti i svega lošeg pročitanog na internetu rezultatiralo je dobrim ishodom! 🙂

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. ⏸️
    24.9. 5+5t ❤️
    5/2025 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.