Mame priznaju što ih izluđuje otkad su rodile

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MamaOdBebe4l3x

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Sve smo to prosli u vec prvih 4,5 mjeseca. Neki dan mi je svekrva objasnjavala kako hranit bebu na zlicu iako to vec 3 tjedna radimo bas na taj nacin. Ovo vruce joj je/hladno joj je mi je najdraze…sada trenutacno me je*u s kasicama jer nisam krenula s povrcem nego sa vecernjom kasicom koja sadrzi samo kekse i banane… “a moras..” samo mi reci da moram i bas onda necu! Zato mi je super sa mojom mamom jer mi ona samo da savjet kako, kad, zasto, nikad moras! Sogorica mi je najgora, ima samo jedno starije dijete i non stop usporeduje moju sa svojim kao da su isti “nemoj joj oblacit duge pidzame 6. mjesec je, ja sam svojem samo kratke pidzame, bilo mu je vruce” moja se jadna smrzla kroz noc jer sam ju poslusala…mogu ovako u nedogled…slusajte sebe i jedino sebe, a savjete skupljajte od osobe koje imaju puno iskustva i znanja!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.