Mama prekinula život nakon borbe s postporođajnom depresijom

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vlatkavugribeclaosin

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Na žalost i sama sam doživjela postporođajnu depresiju s obzirom da sam cijelu trudnoču prošla sama jer moj sada bivši suprug bije želio u ničem vezano uz trudnocu imati veze . Zbog stresa dozivjela sam nesrecu i završila u bolnici mjesec dana prije poroda na žalost ni tada  se sada več bivši suprug nije nimalo trudio biti mi potpora . U bolnici me ulovila dwpresija na svakom ctg-u plakala sam jer sam želela tu divotu sa nekime podijeliti ali nisam imala . Kada san se vratila sa sinom iz rodilišta sve me dočekalo kako sam ostavila . Prva godina majčinatva prošla mi je u suzama i osječaju da nisam sinu dobra majka jer nisam mogla doiti .  Naj teže mi je padalo to što nisam imala se kome povjeriti i tražiti utjehu .

  • maryam.paulus

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Imam 5 djece. Troje iz prvog.braka sam “izgubila” tokom rastave jer  nisam bila zaposlena. Sud ih je dodijelio tati. Sve manje i.manje mi.se.javljaju. osjecam tugu.koju cak.i.nema smisla opisivati drugima..to mozda razumije samo.majka.koja je.izgubila svoje dijete… u svemu tome bilo je nepravde ali.najvise boli.hladnoca.drzavnih sluzbenika … cini mi se.kao da se.majke pokusava ubiti u pojam….

  • sanplavuj

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    to se nažalost događa

  • sanplavuj

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    vlatkavugribeclaosin

    Na žalost i sama sam doživjela postporođajnu depresiju s obzirom da sam cijelu trudnoču prošla sama jer moj sada bivši suprug bije želio u ničem vezano uz trudnocu imati veze . Zbog stresa dozivjela sam nesrecu i završila u bolnici mjesec dana prije poroda na žalost ni tada se sada več bivši suprug nije nimalo trudio biti mi potpora . U bolnici me ulovila dwpresija na svakom ctg-u plakala sam jer sam želela tu divotu sa nekime podijeliti ali nisam imala . Kada san se vratila sa sinom iz rodilišta sve me dočekalo kako sam ostavila . Prva godina majčinatva prošla mi je u suzama i osječaju da nisam sinu dobra majka jer nisam mogla doiti . Naj teže mi je padalo to što nisam imala se kome povjeriti i tražiti utjehu .


    drž se, i čuvaj se, sve se to može proći!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.