Malo nade...

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ajla155
    29. Siječanj 2020. 10:12

Vjerovatno je hiljadu puta bila ista tema na forumu, ali je ja nisam propratila.
    Naime, moj muž i ja već godinu i 6 mjeseci radimo na bebi, ali bezuspjesno. Prije pola godine sam prvi put otisla na pregled zbog toga sto poslije godinu dana nije doslo do trudnoće. Poslije niza pretraga, testova i svega dijagnoza mi ne PCOS i sterilitas sec. i rečenica koju mi je doktor rekao prirodna trudnoća je ravna Božijem čudu. Treći mjeces od svakodnevnih posjeta ginekologu ukljucen mi je klomifen, do tad sam pila inofolic, vitamin E400, C vitamin i folacin. Prvi ciklus sa klomifenom bezuspjesan. Doktor mi opet propise klomifen od drugog dana ciklusa. 6-ti dan na UZ. Super reagujem na klomifen, 3 folikula u oba jajnika po 1 dominantan, 16x16 i naravno ciljani odnosi, doktor rekao da cekam da vidim hoće li do menstruacije doći. Očekivana mentruacija je trebala biti 26.01.ali je nema. Nemam nikakve osjećaje osim ogromnih i bolnih grudi i povremenog bola u donjem dijelu stomaka, kao i pred menstruaciju. Test na trudnoću nemam snage da radim po ko zna koji put i da se ne daj Bože razočaram isto tako po ko zna koji put. Interesuju me vaši simptomi u ranoj trudnoći, da li ste vi bili 100% sigurni da menstruacija stiže i da ste imali sve simptome menstruacije,a ipak bile trudne? Malo nade mi je potrebno.. Hvala ❤️

Pipin
    29. Siječanj 2020. 10:14

Ajla155

Vjerovatno je hiljadu puta bila ista tema na forumu, ali je ja nisam propratila.
    Naime, moj muž i ja već godinu i 6 mjeseci radimo na bebi, ali bezuspjesno. Prije pola godine sam prvi put otisla na pregled zbog toga sto poslije godinu dana nije doslo do trudnoće. Poslije niza pretraga, testova i svega dijagnoza mi ne PCOS i sterilitas sec. i rečenica koju mi je doktor rekao prirodna trudnoća je ravna Božijem čudu. Treći mjeces od svakodnevnih posjeta ginekologu ukljucen mi je klomifen, do tad sam pila inofolic, vitamin E400, C vitamin i folacin. Prvi ciklus sa klomifenom bezuspjesan. Doktor mi opet propise klomifen od drugog dana ciklusa. 6-ti dan na UZ. Super reagujem na klomifen, 3 folikula u oba jajnika po 1 dominantan, 16x16 i naravno ciljani odnosi, doktor rekao da cekam da vidim hoće li do menstruacije doći. Očekivana mentruacija je trebala biti 26.01.ali je nema. Nemam nikakve osjećaje osim ogromnih i bolnih grudi i povremenog bola u donjem dijelu stomaka, kao i pred menstruaciju. Test na trudnoću nemam snage da radim po ko zna koji put i da se ne daj Bože razočaram isto tako po ko zna koji put. Interesuju me vaši simptomi u ranoj trudnoći, da li ste vi bili 100% sigurni da menstruacija stiže i da ste imali sve simptome menstruacije,a ipak bile trudne? Malo nade mi je potrebno.. Hvala ❤️

Draga Ajla, simptomi koje opisujes bili su moji simptomi. Osjecaj grceva kao pred menstruaciju, osjecala sam grudi, imala sam bijeli iscjedak. Zelim ti od sveg srca da vas obraduje plusic, molim zas vas!

Damnarexx 🌺
    29. Siječanj 2020. 10:30

Mpji simptomi su bili isti kao za dobit menstruaciju.
    Nisam po nicemu mogla zakljuciti suprotno.
    Nakon 3 dana kasnjenja, isla sam napravit test i plusic je bio tu😊🤞 
    Nadam se da ce tako i tebi! Sretno 😘

S@r@
    29. Siječanj 2020. 10:30

Ajla155

Pozdrav,
    Savjetovala bi da ne gubis nadu,nije ni meni bas islo i vec sam mislila da muz ili ja imamo nekih problema,do duse nisam forsirala da odlazi na preglede,kad sam skroz odustala(a svaki mj bi kasnila i radila bi test),desilo se.
    Taj put sam bila uvjerena da cu dobit "svoju crvenu frendicu",grudi su me bas boljele ko za m.,al su me povremeno svrbile bradavice,jajnici bi me zafrkali pa sam trcala na wc kao sad ce doc da mi ne procuri,iscjedak mi je bionstandardan nista vise niti bijeli bas,vise ljepljiv,nervozna bi bila kao pred m. i nakon 12 dana kasnjena odlucila se na test,kupila sam najjeftiniji neki kao bude ona dosla i kad ono dvije crtice(s tim da sam prvi test radila navecer u 19 h.) 
    Eee i da,jedino po cem bi mogla posumnjat je to sto sam bila strasno umorna,nisam mogla oci drzat otvorene,al sam to prepisala poslu kojeg radim.
    Drugi dan sam ponovila ujutro i isto dvije crte al momentalno nastale.

Zelim ti svu svu srecu da uspijes i sto se budes manje stresirala oko toga to ces prije uspjet🐱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani