Macina trava

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1510
    23. Veljača 2019. 20:16

Vjerojatno postoji ova tema negdje no ne mogu ju naći. Imate li vi kakva iskustva s ovim? Koliko dugo i kako se pije čaj od macine trave? 
    Čula sam od prijateljice da i suhe brusnice djeluju kao i macina trava no nigdje ne mogu pronaći na internetu tu informaciju.
    Htjela bi probati macinu travu za poticanje ovulacije prije nego što dobijem klomifen.

• Elenicaa20
    23. Veljača 2019. 20:46

Citala sam tvoje postove na drugim temama ali nisam jos upratila jeli se desio plusic kod tebe ili nije jos?😔

Tina1510
    23. Veljača 2019. 20:56

Nije ništa, tek slijedeci tjedan idem po klomifen pa ce mo vidjet 😊

sneguljica1
    17. Srpanj 2019. 11:08

Ja sam pocela sa Macinom travom,Virkom i Hajducicom..dosta sam citala o ovim travkama..Nadam se najboljem..Tina1510 sta se kod tebe desilo??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.