Trancie zao mi je sto je i tebe dopao streptokok 😒 Meni je gin rekao u slucaju pozit nalaza da antibiotik ide prije samog poroda, ali bolje ce ti znati netko ko i sam ima isti problem.
Pepili jesi nam ti trenutno najtrudnija ovdje ? 😍 Nadam se da ce akcija s muzicem pogurati stvari...
Mrvicak meni je pretprosli put dvaput mjerio trbuh i pitao me nekako cudno (ili umisljam) a koliko je beba imala prije 4 tjedna. Moj malac odgovara mjerama ranijim za tjedan. Isto me prepalo sto gin dugo gleda, a sa lica mu nista ne mozes iscitati. A valjda to tako mora biti na kasnijim pregledima, trude se i oni biti sto precizniji. Super za cerviks i sto nisi vise na mirovanju 🎉🎊🥳 I za veliki S 🤣
Vezano za streptokok, kad ga nadju u urinu onda se podrazumijeva da je i i brisu tj. da je kolonizacija zahvatila cijeli vaginu. To mi je objasnjavala infektologica, jednom kad se dogodi kolonizacija dovoljno je samo mali porast bakterija da se stvore i naprave novu koloniju (npr nekoliko sati prije poroda). Zato se daje profilaksa na porodu da zastiti bebu dok izlazi iz porodjajnog kanala da se ne zarazi. Cak zene koje su imale u prvoj trudnoci a u drugoj nlr. nemaju moraju primiti profilaksu na porodu, to je jako bitno napomenuti iako pitaju u radjaoni.
Trancie zao mi je sto je i tebe dopao streptokok 😒 Meni je gin rekao u slucaju pozit nalaza da antibiotik ide prije samog poroda, ali bolje ce ti znati netko ko i sam ima isti problem.
Pepili jesi nam ti trenutno najtrudnija ovdje ? 😍 Nadam se da ce akcija s muzicem pogurati stvari…
Mrvicak meni je pretprosli put dvaput mjerio trbuh i pitao me nekako cudno (ili umisljam) a koliko je beba imala prije 4 tjedna. Moj malac odgovara mjerama ranijim za tjedan. Isto me prepalo sto gin dugo gleda, a sa lica mu nista ne mozes iscitati. A valjda to tako mora biti na kasnijim pregledima, trude se i oni biti sto precizniji. Super za cerviks i sto nisi vise na mirovanju 🎉🎊🥳 I za veliki S 🤣
Iris nam je najtrudnija, ja poslije nje... Al ja sam se malo progurala u ljetne bebe, bolje biti među prvima na ljetnim nego među zadnjima u proljetnim 😂😂
Sreća mamina
Dobrodošao
Mimoza jeli nama transfer ili punkcija bila na isti dan? Znam da nam se jedino prvi dan ciklusa razlikovao a ovo drugo se ne mogu sjetiti...meni po ciklusu racunaju da cu 6.6, mozda ces i ti tako... kakva je situacija kod tebe, cerviks, zatvorenost? Ja bi bila najsretnija kad bi izgurali do 8.6, ali bojim se da je to preoptimisticno...🤔 Bas me zanima koja ce prije 😅
Cure cestitke na punim tjednima i uspjesnim pregledima.
Curly cestitke bebcu na mjesec dana ❤❤
Mene od jutros zica bol u desnoj preponi i pri dnu s desne strane stomaka.. tu i tamo se stomak stvrdne i nemam daha.. trenutno se ev smirilo,i bebac bas vrti.. Sama nezz vise sta je.. kako te kontrakcije izgledaju.. na boku mi ne da nikako lezat,odmah se javi ta bol u desnoj preponi na koju god stranu legla..
Trancie bas mi je žao za taj glupi streptokok.. Mislim da moras primiti antibiotike i kada rodis.. Ma nije on tako strasan, nego eto ipak bi bilo bolje da te je zaobisao.. Bitno da je bebica dobro. 😍
Da, kod mene neizvjesnost do samog kraja. 🙆♀️
Mrvicak super za pregled. Ne mogu oni uvijek te mjere izmjeriti kako Bog zapovida. Meni je zadnji put trbuscic mjerio 10 puta, doslovno sam od stresa poludila... Svaki put druga mjera. Tako daaa..
Bebica ti ima lijepu kilazu, sve je to super. 😍😍
Mare tako izgledaju moje kontrakcije, uzasno su jake u zadnje vrijeme.. Cijela maternica postane tako tvrda.. A istovremeno kao da su mi se stiskla i pluća i želudac i srce.
Jedva dođem do daha.
Probaj onako duboko disati.. Udahni na nos izdahni na usta. To mi zna nekad ublazit taj ruzni osjecaj.
Zmya odlicnooo, ma mislim da cu naruciti, jeftina je, trebat ce i torba i ruksak, nekome cu naruciti da mi kupi ruksak😂
Kaktusica mozda Floradix sirup, ali znat ce Fluffy, inace za imunitet je super betaglukan
Maree vjerojatno su kontrakcije ako se i trbuh stvrdne i nestaje dah, probada te jer je mozda i bebica aktivna, jucet mi ginek.rekao...netko ce mozda znati za tu bol u preponama pri lezanju
💙
Ma za streptokok ide antibiotik i to je to, stvarno je dosta cest.
Rose u ruksak cuda stanu 😁 imas onaj veliki glavni dzep, u njemu dva manja bocna, dva manja s prednje strane i dva na patent sa straznje strane. Jedan taj straznji se moze i straga otvorit pa u njemu mozes drzat nesto sto zelis da ti je pri ruci. S bocnih vanjskih strana su isto dva dzepica i s prednje strane jos jedan solidan dzep s patentom koji ima 3 pretinca oblozena onom toplinskom izolacijom da mozes bocicu npr. stavit i jedan mrezasti dio u koji ja obicno utrpam kljuceve, labelo.. evo sve frendice mi ga imaju i obozavaju 😁
.
Idem kuhat rucak 😕 ne da mi se.. iduci tjedan malac krece u vrtic, a ja sam si slozila slozi od 101 stvari za obavit 🙄
Ena meni je pregled 2.6. Bit cu pocascena ako tad rodis🤣
Curlyhvala ti draga puno na ovim korisnik informacijama❤️nadam se da ste ti i mali bikic dobro.
Panda dada, ja se s kompl prebacujem. Sad me zvala teta iz hzzoa iz VG. Kaze da mi je odg na mail al da misli da je doslo do neke greske pa da nisam zaprimila. Objasnila mi je da trebam neki obrazac popuniti i da je procedura malo drugacija zbog komplikacija + zaposlena sam pa i poslije ima jos za rjesavati. Rekla je da mogu poslati sve mailom ili mogu doci kod njih pa da mi oni sve objasne i pomognu mi ispuniti obrazac.
Mrvicaknajbitnije je da je sve ok. Bebica ce ocito imati lijepu malu glavicu😁sto nije lose. Ja imam malu i usku glavu😎imat ce problem s pronalaskom naocala jbg
I šešira😂 ja sam isto u klubu manjih glava, prije si nađem šešir ,kapu ili naočale na odjelu za tinejđere nego na onom za odrasle. Svake naočale mi stoje ko bubi 😂.
Sreća mamina
Dobrodošao
Sortiraj odgovore
Najstariji