Ljetne bebe 2026.🌞🍦👙🌊🏖️🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blueberry12
    [UREĐENO] 18. Travanj 2026. 17:05

Pozdrav drage trudnice, imala sam dva puta kratku epizodu sa smeckastim iscjetkom (vise kao neke smede tockice u prozirnom iscjetku)…prvi put je bilo sa 5+3 a drugi put sa 10tt (po uzv je beba naprednija 2 dana). Otisla sam na uzv i doktor ne vidi nikakav hematom ali je prokomentirao da mozda moze biti nisko sijelo posteljice iako je jos rano za govoriti o tome. Kakva su vasa iskustva sa niskom posteljicom, imam li razloga za brigu? On je samo komentirao ako to bude slucaj imamo problem…i od tada ne mogu prestati misliti o tome…beba lijepo napreduje i nadam se da ce sve biti u redu i dalje 🙏🏻

Verbena
    18. Travanj 2026. 15:55

Hej, koliko znam, 10 tjedana je zaista rano za utvrđivanje položaja posteljice jer je maternica još mala. Tek u 2. trimestru se može okvirno reći, a detaljnije oko anomaly skena, znači negdje sa 18-20 tjedana. 
    Bitno je da srce kuca, plod raste, da nema hematoma i, ako te gledao vaginalno, da je cerviks dovoljno dugačak i zatvoren.
    Čak je moguće, ako koristiš Cyclogest ili neke druge vaginalete, da i to radi krvaruckanja jer je cerviks sada dosta osjetljiv. 
    Probaj mirovati, odnosno izbjegavati bilo kakve napore koji povećavaju tlak u trbuhu.
    Sretno i držim fige da sve bude dobro! 🙂🍀

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
    🔸10/24 ET 1 3dn ❌
    🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
    🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣

Blueberry12
    18. Travanj 2026. 16:00

Moj doktor se boji infekcija strasno i zapravo sam skoro mjesec dana stavljala vaginalete…i sad pred kraj s njima sam imala tu drugu epizodu iscjetka..

👩 31, endometrioza(2xLPSC) AMH 5.5
    👨34 sve ok
    9/25 prvi postupak-Cito🏥
    💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle - 6js aspirirano-6 oplođeno-6 blastica ✨ freeze all ❄️
    1/26 salpingektomija lijevo ✂️
    🌷1.FET 2/26 beta 9dnt 135 ✨🍀 beta 11dnt 314✨
    Imamo ❤️ (6+3)

sunshine22
    18. Travanj 2026. 17:05

Meni se isto cini to jos rano za prognozirati, meni moja nije spominjala polozaj posteljice prije 19. tjedna, tada mi je rekla da je posteljica nisko, ali da ima vremena da se podigne, kao beba raste tako se povecava maternica i posteljica se u vecini slucajeva sama podigne. Na iducem pregledu se posteljica vec bila podigla. Spomenula mi je tada isto da se pazim, ne dizem nista tesko i bez odnosa dok se ne vidi kako ce se situacija razvijati. 
    Ne boj se, podignut ce se to vremenom 🤗

👩🏼 32
    🧔🏻‍♂️ 37
    👧🏻 2024

👩 31, endometrioza(2xLPSC) AMH 5.5
    👨34 sve ok
    9/25 prvi postupak-Cito🏥
    💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle - 6js aspirirano-6 oplođeno-6 blastica ✨ freeze all ❄️
    1/26 salpingektomija lijevo ✂️
    🌷1.FET 2/26 beta 9dnt 135 ✨🍀 beta 11dnt 314✨
    Imamo ❤️ (6+3)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI